header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: Bed & Ontbijt Haddock in Almere

Bed & Ontbijt Haddock in AlmereBed & Ontbijt Haddock is onderdeel van Haddock Watersport en bied overnachtingen aan in het gezellige centrum van Almere Haven.
De bed & breakfast is een bijzonder pand met vijf verdiepingen aan een gracht in het centrum van Almere Haven. Op de onderste verdiepingen is ons kantoor en een gemeenschappelijke ruimte voor de gasten waar we het ontbijt serveren. Daar bevind zich ook de keuken met openslaande deuren naar de ruime tuin.
Op de bovenste verdiepingen zijn de kamers voor de gasten.

Meer...

Nieuw op onze website: In den Boomgaert in Kloosterzande

In den Boomgaert in KloosterzandeWelkom in onze B&B In den Boomgaert op het grensland tussen zee en land, vlak bij de Westerschelde.
Onthaasten, relaxen, uitslapen, genieten van de rust en de stilte in je eigen privé domeintje.
Ontdek de weidsheid van de polders, de schepen die vanuit alle werelddelen passeren maar vooral de rust, de kalmte de vertraging. Fiets of wandel en verken deze bijzondere streek, snuif cultuur in Hulst, Antwerpen of Gent en vooral kom tot rust. En....kijk er om je heen en ervaar dat stilte te horen is!

Meer...

Nieuw op onze website: Camping De Borkeld in Markelo

Camping De Borkeld in MarkeloCamping de Borkeld is een rustige camping, uniek gelegen in het natuurgebied de Borkeld rond Markelo en Holten.
Het terrein van de camping is aangekleed met veel groen en heeft zowel weideplekken als bosplekken. Ideaal voor natuur liefhebbers, fietsers en wandelaars.
Op de camping vind je alle eigentijdse faciliteiten voor een luxe kampeervakantie zoals onder andere verwarmd schoon sanitair, een zwembad, een speeltuin met springkussen, een wasserette en natuurlijk royale campingplaatsen.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl