header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: ‘t Wapen van Bunnik in Bunnik

‘t Wapen van Bunnik in Bunnik’t Wapen van Bunnik is een gezellig familiebedrijf dat sinds 1985 gerund wordt door de familie van der Leest. In één van de oudste panden van Bunnik aan de vijfsprong van de Dorpsstraat tegenover het oude Raadhuis staat het ’t Wapen van Bunnik.
Een van onze specialiteiten is onze heerlijke zalm die de keukenbrigade dagelijks zelf rookt.

Meer...

Nieuw op onze website: Restaurant 't Welink in Dinxperlo

Restaurant 't Welink in DinxperloIn ons pas vernieuwde huiselijke restaurant kunt u genieten van ontbijt, lunch en/ of diner. Tevens kunt u lekker borrelen op ons vernieuwde terras of genieten van een verse bonenkoffie met wisselend assortiment gebak.
Wilt u wat langer genieten van onze prachtige omgeving? Dat kan!
Wij beschikken over 6 luxe 2 persoons hotelkamers die mindervalide toegankelijk zijn en 1 luxe 4 persoons familiekamer die rolstoel toegankelijk is.

Graag tot ziens bij 't Welink in Dinxperlo!

Meer...

Nieuw op onze website: Brouwerij Hertog Jan in Arcen

Brouwerij Hertog Jan in ArcenVan authentieke koperen brouwketels tot een sfeervolle kelder met flessen Grand Prestige van diverse jaargangen.
Tijdens een brouwerijbezoek volg je onder begeleiding van een ervaren gids het complete brouwproces. Een brouwerijbezoek duurt twee uur. Dit is inclusief de rondleiding van een uur, het bezoek aan de Brouwerijwinkel en de afsluiting in Café De Hertog Jan Proeverij.
Hopelijk kun je ons tijdens je bezoek bezig zien met het brouwen of onze andere werkzaamheden, wij raden aan om van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl