header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: Floating Lodge Fort Uitermeer in Weesp

ImageFort Uitermeer is een prachtige locatie, met een rijke cultuurhistorie. Het fort maakt deel uit van zowel de Oude als de Nieuwe Hollandse Waterlinie én van de Stelling van Amsterdam.
De Floating Lodge is rustig gelegen in een kom in de sloepenhaven omgeven door het natuurgebied van o.a. het Naardermeer en de Vecht. Van hieruit zijn er diverse activiteiten mogelijk, wandelen (rondje Naardermeer) of fietsen.
Een speciale kano steiger maakt het gemakkelijk om de Vecht en haar kreken met een kano of kajak te verkennen.

De floating lodge is per nacht te huur.

Meer...

Tip van de Dag: Paviljoen Uit & Meer in Weesp

Paviljoen Uit & Meer in WeespOp de plek waar in mei 2018 Paviljoen Uit & Meer volledig verloren gegaan is, staat inmiddels alweer een nieuw “zoetwater paviljoen”.
Met een flink aantal mensen is er hard gewerkt om vrijdag 1 maart 2019 de deuren weer te openen. Het pand is veel beter geïsoleerd en door gebruik van o.a. zonnepanelen en led-lampen is er veel gedaan aan verduurzaming.
Er is vernieuwd waar het tot verbetering leidde en vast gehouden aan wat al goed was!
Op ons terras grenzend aan de rivier de Vecht geniet u van een voortreffelijke lunch of heerlijk diner.

Tip van de Dag: Bed & Breakfast ARBORES in Hoogeloon

Bed & Breakfast ARBORES in HoogeloonToe aan nieuwe inspiratie, rust of een reset van jezelf of je relatie? Kom genieten van de natuur in de Brabantse Kempen.
Midden in het dorp Hoogeloon ligt de nieuwe Bed & Breakfast Arbores. (open juni 2019) Arbores betekent letterlijk oude bomen. De oude bomen midden in het dorp zijn de inspiratiebron geweest voor deze B&B.
De B&B kenmerkt zich door een interieurmix van industrieel-landelijk-modern. Het is gevestigd in de voormalige schuur bij een van de oudste huizen uit het dorp (1742). De schuur is na een brand volledig herbouwd en ingericht als B&B.

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl