header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsVandaag staat in het Zonnetje.... Bungalowpark Puik en Duin in Noordwijk

Bungalowpark Puik en Duin in NoordwijkHeeft u behoefte om een week of weekend lekker uit te rusten met of zonder de kinderen?
Dan is bungalowpark ‘Puik en Duin’ de geschikte plek voor u!
Het is een gemoedelijk park aan de rand van het bos en de duinen en ligt op 900 meter vanaf het strand. Het park beschikt over verschillende type vakantiehuizen en zijn verschillend van grootte, van max. 4 tot 8 personen.
Alle huizen beschikken over eigen parkeergelegenheid voor meerdere auto’s naast het huis en hebben een zeer ruime tuin. Deze kan geheel afgesloten worden voor uw hond. Ook is er een speeltuin aanwezig voor de kinderen.

Vandaag staat in het Zonnetje....Camping Linda in Wemeldinge

Camping Linda in WemeldingeKamperen in het voorjaar in Zeeland is genieten van alle appel- en perenbloesems.
Vanaf Camping Linda in Wemeldinge wandelt of fietst u zo tussen de boomgaarden door, die begin april tot begin mei (afhankelijk van de weersomstandigheden) in bloei staan. Geniet van de witte en roze bloemetjes of struin langs één van de kleine strandjes.
Camping Linda ligt aan de Oosterschelde.
Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektra en gratis wifi is er natuurlijk ook.

Boek nu een kampeerplaats in april of mei (m.u.v. Paas-, Hemelvaart- en Pinksterweekend) met code APPELTAART en jullie krijgen in onze nieuwe horeca Schoudee bij een drankje gratis appeltaart met slagroom.
Dubbel genieten!

Vandaag staat in het Zonnetje.... Museum Romeinse Katakomben in Valkenburg

museum Romeinse Katakomben in ValkenburgEen bezoek aan Museum Romeinse Katakomben in Valkenburg is een fascinerende en onvergetelijke belevenis. 
Durf jij het aan om af te dalen in ons ondergrondse labyrint? Onze gids vertelt je indrukwekkende verhalen over kleurrijke fresco’s en intieme crypten die je tijdens deze tocht zult tegenkomen. Ze openbaren bijzondere verhalen, oude rituelen, persoonlijke portretten en verrassende scènes uit het dagelijkse leven.
Maak nú kennis met ons bijzondere winterprogramma NOVUM en beleef het oude Rome op een unieke manier.
Laat je verwarmen door spannende verhalen en belevenissen! 

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl