header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsTip van de dag: Familiepark Landgoed Nienoord in Leek

Kandgoed Nienoord in LeekVerheug je op een dag vol speelplezier!
De hele dag rennen, springen en glijden in de speeltuin op glijbanen, springkussens, in klimkastelen en draaimolens. Of zoek de juiste weg door het doolhof.
In Familiepark Nienoord in Leek kunnen kinderen zich heerlijk uitleven! Kom knuffelen met de dieren op de kinderboerderij en vergeet natuurlijk niet een ritje te maken met de trein!

Meer...

Tip van de dag: Museum Staphorst in Staphorst

Museum Staphorst in StaphorstStaphorst, de gemeente met haar vele gezichten spreekt tot de verbeelding. De lange lintbebouwing met haar kleurrijke boerderijen, de klederdracht die nog dagelijks door ruim 450 vrouwen wordt gedragen en de vele tradities en gewoonten maken Staphorst tot een unieke plek.

Museum Staphorst biedt u volop de gelegenheid om het cultuurrijke heden en verleden te ontdekken. Het museum is gevestigd in een traditioneel gebouwde boerderij, waar het woongedeelte op een typisch Staphorster manier is ingericht. De ruimte dat vroeger de stal was, is ingericht als expositieruimte.

Tip van de dag: Minicamping De Stal in Drijber

Minicamping De Stal in DreiberOnze camping is gelegen in het groene hart van Drenthe hier zijn de nachten nog donker zodat u kan genieten van de mooie sterrenhemel.
De camping heeft ruime plaatsen waarvan de meesten betegeld zijn.
Met plaatsen om de speeltoestellen en plaatsen met uitzicht over de landerijen.
De camping heeft twee veldjes met ieder een speeltoestel.
Er is gratis Wifi en een recreatieruimte voor als het weer een keer niet meewerkt.

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl