header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsYabba Dabba Doo! Flintstones tentoonstelling in het Museum van de 20e Eeuw

TIP voor de herfstvakantie!
Museum van de 20e eeuw  in HoornDe Flintstones zijn al bijna 60 jaar oud, maar nog steeds leuk. Het Museum van de 20e Eeuw eert de leukste familie van holbewoners aller tijden met een tentoonstelling. Deze tentoonstelling is te zien van 13 oktober 2018 tot en met 3 maart 2019. Behalve veel prachtige originele Flintstones memorabilia is er veel te doen voor jong en oud. Ga in de auto van de Flintstones zitten, speel een potje prehistorisch kegelen, zie de oer-uitvindingen en de Flintstones drive-in bioscoop.
Het Museum van de 20e Eeuw heeft een prachtige verzameling Flintstones voorwerpen. Hier zitten heel oude en waardevolle verzamelitems bij. De mooiste stukken uit de collectie worden getoond.

Knallende avonturen in de herfstvakantie

SEC Survivals in AlmereVakantie uitjes voor kinderen en gezinnen.

Beleef knallende avonturen en spetterende uitdagingen in je vakantie. Outdoorpark SEC Survivals heeft van 20 t/m 28 oktober een programma vol superleuke activiteiten.
Zo kun je boogschieten, survivallen, vuurtje stoken, klimmen over junglebruggen, kruipen door camotunnels, eten zoeken in de natuur, vlotvaren en nog veel meer. Iedere dag is er iets spannends te beleven.
Om deel te nemen aan de vakantie uitjes kan je alleen komen of met je zus, buurjongen, nichtje, ouders, of verzorger- en meedoen aan een knallend avontuur tijdens je vakantie.

Meer...

Herfstvakantie bij Heggies Speelschuur in Emst

Heggies Speelschuur in EmstHeggies Speelschuur in Emst, tijdens de herfstvakantie van 19 t/m 28 oktober alle dagen geopend!
Deze leuke binnenspeeltuin opent tijdens de herfstvakantie haar deuren alle dagen voor extra veel speelplezier. Normaal is Heggies in de maanden oktober t/m maart enkel op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag open.

Volwassenen zijn bij Heggies altijd gratis, voor de kinderen van 2-12 jaar bedraagt de entree € 4,50. Voor de vroege vogels (entree voor 10:00 uur) of de laatkomers (entree na 16:00 uur) is er een speciaal actietarief van slechts € 2,50.
Is het lekker weer om buiten te spelen? Dan kan dat ook uitstekend in de buitenspeeltuin, op de skelters, trampolines of het grote luchtkussen!

Zien we jou ook deze herfstvakantie?

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl