header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: Camping 't Meulenhuis in Bruchem

Camping 't Meulenhuis in BruchemCamping 't Meulenhuis is een plattelandscamping gelegen in de Bommelerwaard met rustige en verzorgde uitstraling. Ideaal voor fietsers in een gevarieerde omgeving.
Een mooie groene, boom- en bloemrijke tuincamping met sfeervolle slechtweer voorziening, een paar verharde camperplaatsen en 25 losse kampeerplaatsen verdeeld over twee grasvelden. Goed verzorgd sanitair, met een wasmachine en een droger.
Geschikt voor rustzoekers, de ‘grijze golf’ en gezinnen met jonge kinderen. Voor de kleine kinderen een speelhuisje, waterpomp en zandbak.

Meer...

Eropuit In Eigen land op bezoek bij Het Schooltje van Dik Trom

Het Schooltje van Dik TromEen jongen die kwajongensstreken uithaalde en toch een mooi karakter had...
de jongens in het dorp die dol op hem waren want hij kon en durfde alles...
zelfs achterstevoren op ezel Grauwtje gaan zitten, met beide handen de staart omklemd...
de vader van Dik Trom die zo trots op hem was...
Het is een bijzondere jongen...en dat is ie...was zijn uitspraak
Tip van de Dag: Camping De Breede in Warffum

Camping De Breede in WarffumCamping De Breede is een gezellige, kleine familiecamping met zwembad in Warffum in de provincie Noord-Groningen.
De camping beschikt over een prachtig mooi verwarmd openluchtzwembad met duikplanken en een peuterbad. Dit alles omringt door een prachtige zonneweide met speeltoestellen. Er is een apart veld voor de voetballers onder ons. Voor onze gasten is er ook een speelruimte met TV en o.a. een voetbaltafel.
Er zijn leuke caravans en een chalet te huur, deze staan gezellige tussen alle andere gasten die met hun eigen caravan of tent komen. De caravans zijn zeer compleet ingericht en van alle gemakken voorzien. Dit jaar zijn er 2 nieuwe prachtige safaritenten bij gekomen!

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl