header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: 't Golfje in Midsland (Terschelling)

't Golfje in Midsland (Terschelling)‘t Golfje bevindt zich zo’n vijf kilometer vanaf de haven van West-Terschelling en ligt net buiten het charmante dorp Midsland op weg naar Midsland aan Zee. Het restaurant is gevestigd in een prachtige boerderij gebouwd in oude Terschellinger stijl en kijkt uit over de uitgestrekte polder, de contouren van de duinenrij en de Brandaris aan de horizon.
Op het sfeervol ingerichte terras kunt u lekker lui wegzakken en genieten van dit eindeloze panorama.

Meer...

Nieuw op onze website: Klim & Avonturenbos in Goirle

Klim en Avonturenbos GoirleOntdek één van mooiste klimbossen in Brabant, midden op Natuurpoort de Roovertsche Leij (vlakbij Tilburg), het Klim & Avonturenbos. Bedwing uitdagende parcoursen tussen de boomtoppen. Spring een vrije val vanaf 12 meter. Of beleef een mooie tocht door de bossen met GPS, kickbikes of mountainbikes. Geniet achteraf van alle avonturen op het sfeervolle terras of in het gastvrije restaurant. In ons klimbos bevinden zich ook rolstoelvriendelijke klimparcoursen & activiteiten.

Meer...

Nieuw op onze website: Restaurant Trien in Herpen

Trien in HerpenBij Restaurant Trien in Herpen kunt u genieten van een uitgebreide lunch of een heerlijk diner in een klassieke ambiance met een moderne uitstraling.
Elke laatste Donderdag van de maand onbeperkt genieten van de heerlijke gerechtjes van onze uitgebreide tapaskaart € 36,50 p.p. excl. drank van 18:00 uur tot 22:00 uur
Ook kunt u bij ons genieten van een heerlijke High Tea of een High-Wine.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl