header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: De Kroeze Danne in Ambt-Delden

De Kroeze Danne in Ambt-DeldenWelkom op conferentie en vakantiecentrum de Kroeze Danne. Wij verhuren het gehele jaar door chalets en ontvangen groepen in onze groepsaccommodaties. In de zomermaanden is onze camping open en kunt u komen genieten van de mooie Twentse omgeving. Op ons eigen terrein kunnen de kinderen heerlijk spelen in het struinbos, of op het zandstrandje bij de vijver.

Meer...

Nieuw op onze website: De Museumkamer in Den Burg Texel

De Museumkamer in Den Burg TexelBijzonder overnachten in het museum

Midden in het historische centrum van Den Burg bevindt zich de Museumkamer in Museum Galerie RAT (Recomposed Art Texel).
Sinds 2017 zijn wij, Maria Roelofsen en Goossen Karssenberg, bezig hier onze droom te verwezenlijken; woonruimte, atelier, museum, galerie en een gastenkamer met bibliotheek onder één dak.

Je kunt in het museum overnachten tussen de kunst. Een unieke ervaring.
Door bij ons te verblijven steun je het museum en zorg je indirect ook voor schonere stranden.

Meer...

Nieuw op onze website: Bed and Breakfast 1889 in Sint Geertruid

Bed and Breakfast 1889 in Sint GeertruidWelkom in onze boerenwoning uit 1889 duurzaam verbouwd tot B&B met lift. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer. Vanuit de ontbijtkamer heeft u toegang tot de intieme gastentuin.
Bed and Breakfast 1889’ beschikt over 3 unieke gastenkamers waar oud en nieuw, verleden en heden elkaar ontmoeten. De B&B straalt warmte en rust uit. Natuurlijke materialen en het hergebruik van oude bouwmaterialen zorgen voor een aangenaam leefklimaat. Het ontbijt bestaat veelal uit biologische streekproducten.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl