header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsVandaag staat in het Zonnetje.... Huiskenshof Buitenverblijf in Klimmen

Huiskenshof Buitenverblijf in Klimmen Huiskenshof gelegen in het mooie Limburgse Heuvelland omvat vier vakantiewoningen.
Een Bakhuis, twee woningen aan de binnenplaats: het Koetshuis en de Koestal en de in 2016 gerenoveerde Schuur.
Huiskenshof is een eeuwenoude Limburgse carréboerderij met prachtige vergezichten, bereikbaar via een klassieke onverharde oprijlaan!
Het originele bakhuis, de stallen en schuur zijn gerenoveerd tot 4 unieke, hippe en stijlvolle B&B vakantiewoningen. De woningen zijn geschikt voor 2, 4 of 6 gasten, iedere woning beschikt over een volledig ingerichte keuken, privé badkamer(s), privé terras gelegen aan de speelweides met trampolines.

Vandaag staat in het Zonnetje.... Museum Stoomgemaal De Tuut in Appeltern

Stoomgemaal De Tuut in AppelternStoomgemaal De Tuut in Appeltern is het enige originele, intacte en werkende stoomgemaal in het Nederlandse rivierengebied.
De Tuut is in 1967 stilgelegd, maar vijftig jaar na dato zet De Tuut de kolen opnieuw in vuur en vlam om daarmee het gemaal weer onder stoom te zetten en het Land van Maas en Waal nog eenmaal droog te malen.

De Tuut is zondag 13 mei 2018 vanaf 12.30 u open zodat u deze unieke gebeurtenis van nabij mee kunt maken.
Omdat het feest is, de Tuut is immers dit jaar 100 jaar geworden, is de toegang voor deze ene keer GRATIS dankzij het Waterschap Rivierenland!

Vandaag staat in het Zonnetje.... Science Centre Delft in Delft

Science Centre Delftin DelftNog opzoek naar een leuke activiteit voor de Meivakantie?
Het Science Centre Delft heeft weer allerlei extra activiteiten gepland. Ga met mooi weer dijken bouwen in de binnentuin of bekijk met iets minder weer water onder een microscoop. Wellicht dat je een beerdiertje in je vizier krijgt. In het museum krijg je ook meer informatie over de opstellingen tijdens verschillende demonstraties gegeven door studenten. Leer bijvoorbeeld alles over de triltafel en hoe deze helpt aardbeving-proof te bouwen.
Natuurlijk kan je een workshop volgen en zelf een stukje techniek gaan bouwen.

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl