header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: Natuurcamping Fazantenhof in Hollandsche Rading

Natuurcamping Fazantenhof in Hollandsche RadingCentraal gelegen in het hart van Nederland, verscholen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, tussen de dorpskernen van Hollandsche Rading en Lage Vuursche, ligt onze Natuurcamping Fazantenhof in zacht glooiend natuurlandschap. Op de grens van de provincie Noord-Holland en Utrecht, aan de grens met het Goois Natuurreservaat, de Stichtse Vecht, de Loosdrechtse Plassen, ligt onze camping midden in de natuur.

Meer...

In de Spotlights: Aan de sluis in Andel

Aan de sluis in AndelOnze vrijstaande B&B is geschikt voor een contactloos verblijf.

Tot rust komen, of juist actief op pad? In het Land van Heusden en Altena kunt u terecht voor beide.
Onze B&B Aan de sluis is gelegen aan de Wilhelminasluis, wat niet alleen aan het water ligt, maar ook midden in de natuur. Hier kunt u genieten van de mooie omgeving, de landweggetjes bewandelen of lekker met de fiets erop uit naar bijvoorbeeld slot Loevestein.

Nieuw op onze website: Valkerij Het Muithuis in Langenboom

Valkerij Het Muithuis in LangenboomTijdens onze Valkerijworkshop krijg je van onze ervaren valkeniers uitleg over de belangrijkste aspecten van de valkerij. Na deze uitleg ga je met de valkeniers op pad en kun je zelf ervaren hoe het voelt om een roofvogel op je hand te hebben.
Na een pauze met koffe, thee en een lekker stuk gebak volgt een interactieve show waarbij je met onze verschillende soorten roofvogels en uilen in aanraking komt.

Meer...

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl