header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsIn de Spotlights: Landgoed de Weerdbeemden in Kessel (L)

Landgoed de Weerdbeemden in KesselIn januari 2020 is het exact vijf jaar geleden dat Landgoed de Weerdbeemden is ontstaan. Wij, Daan en Simone, hadden de wens om een groepsaccommodatie te starten op een unieke locatie in het luxe segment. Het resultaat is deze prachtige villa die zeer geschikt is voor gasten die net dat beetje extra's zoeken. Privacy, rust en ruimte, de mogelijkheid om je terug te trekken op je eigen kamer voorzien van eigen sanitair en TV, uitgerust opstaan vanuit een heerlijk bed.
Onze bijzondere accommodatie ligt in het Limburgse dorpje Kessel-Eik, tussen Venlo en Roermond.
Het huis beschikt over maar liefst 12 slaapkamers met in totaal 30 slaapplaatsen.

Eropuit in eigen land prijs 2010-2011 van start!

Eropuit In Eigen Land prijs 2010-2011 beker Hij is van start gegaan! De Eropuit In Eigen Land prijs 2010-2011.
U kunt vanaf nu stemmen op uw favoriete accommodatie, activiteit of restaurant. Dit is niet alleen voor uw favoriete accommodatie, activiteit of restaurant leuk, maar ook voor u! Wanneer u een stem uitbrengt maakt u kans op onder andere 2 bioscoopbonnen. Heeft u dus een goede ervaring met een accommodatie, activiteit of restaurant stem dan nu! Misschien krijgt dit bedrijf dankzij u de Eropuit In Eigen Land prijs 2010-2011!

Eropuit in Eigen Land op bezoek bij Museum Smedekinck in Zelhem

museum Smedekinck in ZelhemMuseum Smedekinck is gevestigd in een oude boerderij, prachtig gelegen aan de rand van het plaatsje Zelhem in de Achterhoek.
Het museum laat zien en beleven hoe de mensen rond begin 1900 leefden en werkten.
Je ziet er o.a. een boerenwoonkeuken, een linnenkamer, een expositieruimte en een schoolklasje. In al deze mooie en verzorgde vertrekken is heel veel te zien….
Museum Smedekinck is een officiële trouwlocatie, de Gemeentekamer is ingericht met goederen uit het voormalige Zelhemse gemeentehuis.In de Spotlights: Vakantiehuis 't Huusken in Winterswijk

't Huusken in WinterswijkEen vakantiehuis realiseren waar de vakantieganger zich ook echt thuis voelt dat was ons belangrijkste punt. We zijn dan ook lang bezig geweest met de verbouwing en inrichting om er zeker van te zijn dat alles klopte en er niks ontbrak. Natuurlijk is de eerste vereiste goeie bedden en daarnaast het vakantiehuis zo inrichten dat het niet te druk is maar wel compleet. Gezelligheid, sfeer, rust en privacy zijn onze belangrijkste pluspunten.
In 2015 werd Vakantiehuis ’t Huusken in Winterswijk-Ratum officieel geopend en vanaf toen liep de verhuur al meteen goed. De gasten waren enthousiast en sommigen boekten meteen alweer een nieuwe datum in ’t Huusken.

Eropuit in Eigen Land op bezoek bij Vakantiewoning IlBosco in Winssen

ImageHet Land van Maas en Waal….. ooit bezongen door Boudewijn de Groot.
Voor ons een hele nieuwe omgeving. We zijn te gast bij IlBosco in Winssen, heel rustig gelegen aan de rand van het dorp en op loopafstand van de Waal en de uiterwaarden.
Twee mooie vakantiewoningen staan op een zeer ruim en goed verzorgd erf met fruitbomen en een leuk ingericht prieel met houtkachel voor de koude dagen of avonden.
Bij aankomst staan er als welkom een bloemetje en een mandje met een heerlijk wijntje, bonbons en kluifjes voor ons hondje, super leuk!

https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl