header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsVandaag staat in de Schijnwerpers: Gastenverblijf de Natureluur in Zevenhoven

Gastenverblijf de Natureluur in ZevenhovenOns Gastenverblijf De Natureluur, welke geheel zelfvoorzienend is met een eigen terras, gelegen in Zevenhoven op de rand van Noorden, ligt echt midden in het Groene Hart.
Direct om onze boerderij heen liggen vele wandel- en fietspaden die kronkelen door kleine dorpen, de Noordense-, Nieuwkoopse-, en Vinkeveense plassen, natuurgebieden enz.
Op loop- of fietsafstand hebben we in Noorden een eetcafé De Klinker waar kano's of fluisterboten gehuurd kunnen worden.

Datum: 01-03-2021

Nieuw op onze website: Museum Koppelkerk in Bredevoort

Koppelkerk in BredevoortDe Koppelkerk is een vrijplaats voor kunst en cultuur. Elke vrijdag, zaterdag en zondag kun je genieten van exposities, concerten, lezingen en maatschappelijk debat in de mooie entourage van het pittoreske Bredevoort.
Normaal gesproken vind je kunst in het museum, muziek in een concertgebouw, literatuur en poëzie in de bibliotheek en wetenschap op de universiteit. Maar in de Koppelkerk worden al deze muzen verenigd onder één dak.

Meer...

Datum: 01-03-2021

Vandaag staat in de Schijnwerpers: Bungalowpark Drouwenerzand in Drouwen

Bungalowpark Drouwenerzand in DrouwenVerblijf op Bungalowpark Drouwenerzand in verschillende accommodaties o.a. Boomhut, Lodges, Vakantiehuizen, Hotel en Campingplaatsen met privé sanitair, inclusief toegang attractiepark met all-in formule.
Het attractiepark is door de ANWB beloond met zilver tot leukste uitje van Drenthe 2021
Omgeving: Fiets-, wandelpaden, Speelvijver 't Nije Hemelriek en Gasselterveld, Boomkroonpad Drouwen, Hunebedcentrum Borger.

Datum: 28-02-2021

Vandaag staat in de Schijnwerpers: 't Kruudhuuske in Aalten

 't Kruudhuuske in AaltenOns nostalgisch vakantiehuisje 't Kruudhuuske, voor maximaal 4 personen, ligt 40 meter bij de boerderij vandaan. Van daaruit heb je een weids uitzicht met aan de andere kant een houtwal waar konijnen, fazanten, boommarters en vogels zich ophouden.
Er lopen 4 wandelroutes langs 't Kruudhuuske en diverse fietsroutes. Ieder weekend wordt er een smakelijke wandeling georganiseerd zie de website smakelijkewandeling. Bij diverse restaurants zijn afhaal mogelijkheden.
Voor verdere informatie over beschikbaarheid en tarieven kunt u kijken op www.kruudhuuske.nl.

Datum: 27-02-2021

Vandaag staat in de Schijnwerpers: Joli Bébé Baby Spa en Wellness in Montfoort

Joli Bébé Baby Spa en Wellness in MontfoortJoli Bébé is de eerste Baby Spa en Wellness van Midden-Nederland en vanaf maart 2018 gevestigd in Montfoort. Door onze kleinschalige setting kunnen wij baby’s en hun ouders niet alleen veiligheid en rust garanderen, maar ook persoonlijke aandacht geven. Dat is waar het in een Baby Spa om moet draaien en dat maakt het concept van Joli Bébé Baby Spa en Wellness zo speciaal. Tenslotte gaan het om jouw kindje en wil je voor hem/ haar de beste behandeling en zorg. De baby kan ongestoord genieten van een unieke vorm van hydrotherapie, eventueel in combinatie met masseren.

Datum: 26-02-2021
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl