header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: Sint Nicolaashoeve in Nieuwveen

Sint Nicolaashoeve in NieuwveenAls u over het smalle dijkje naar de Sint Nicolaashoeve rijdt, lijkt het wel of de wereld hier eindigt....
Bij aankomst op onze historische boerderij, merkt u al gauw dat de wereld hier juist begint!

· Zes luxe appartementen.
· Unieke vergaderlocatie.
· Actieve boerderij met veel dieren en boerenactiviteiten.
· Middenin het oer-Hollandse Groene Hart met veel weilanden, koeien en molens.
· Volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen en varen.
· Nieuwveen op 300 meter afstand, met winkels, restaurant en fietsverhuur.

Meer...

Datum: 21-09-2020

Nieuw op onze website: Saahm in Maarssen

Saahm in MaarssenOp een verborgen plek aan de Maarsseveense Plassen ontdek je Saahm: een heerlijke plek om een heerlijk weekend- of vakantiegevoel te ervaren met familie, vrienden of collega’s. Heerlijk loungen in een zitzak, een potje jeu de boules spelen na de lunch of droom weg van het uitzicht over het water.
Ga op ontdekkingstocht met een kano of sup board in het krekengebied van de Maarsseveense Plassen of pak een kick-bike voor een sportief rondje in het natuurgebied.

Meer...

Datum: 21-09-2020

Nieuw op onze website: Gastrobar6 in 's-Hertogenbosch

 Gastrobar6 in 's-HertogenboschGastrobar6 is een Gastrobar zoals deze bedoeld is. Je kunt hier een avond culinair genieten, gewoon een hapje en een drankje gebruiken aan de bar of je bent welkom voor een goed glas wijn of een van onze fantastische Gin-Tonic’s!

waar gastronomie & gezelligheid samenkomen

Meer...

Datum: 19-09-2020

Nieuw op onze website: Lumen Hotel & Events in Zwolle

Lumen Hotel & Events in ZwolleMet 28 multifunctionele zalen, een viersterren hotel en een toprestaurant onder één dak biedt Hotel Lumen Zwolle volop mogelijkheden voor overnachten, dineren en voor bijeenkomsten van 2 tot 2.000 personen. Een verblijf in Hotel Lumen is een ervaring op zich. Bij Lumen ontvangen we gasten voor een zakelijke overnachting, een relaxed weekendje weg, een bedrijfstraining, een meerdaags congres, een dag vergadering, een huwelijksfeest, een snelle lunch, een culinair avondje uit of een kop koffie in de lounge.

Meer...

Datum: 17-09-2020

Nieuw op onze website: Bluefinger Restaurant Zwolle in Zwolle

Bluefinger Restaurant Zwolle in ZwolleBluefinger Restaurant Zwolle is de plek voor een informele lunch, borrel, familiediner of zakelijke bijeenkomst. Van klein en intiem tot groots en meeslepend, wij leggen onze gasten graag in de watten.
Bij Bluefinger wordt met passie gekookt! Onze gerechten zijn verrassend en passend bij elk seizoen. Chef-kok Bastiaan Pruijssen en zijn brigade creëren met passie de mooiste smaakcombinaties op elk bord.

Meer...

Datum: 16-09-2020
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl