header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsIn de Spotlights: Natuurkampeerterrein Landgoed de Hoevens in Alphen NB

Natuurkampeerterrein Landgoed de Hoevens in Alphen NBSlapen op een eeuwenoud landgoed
Al 3 generaties is het eeuwenoude landgoed De Hoevens in het Brabantse Alphen in eigendom van dezelfde familie. Vanuit de liefde voor deze plek ontwikkelde de eigenaren 3 unieke kleinschalige verblijfsmogelijkheden. Hier kom je, omringd door de natuur en de stilte, helemaal tot rust.
Liefhebbers van het buitenleven én kamperen vinden op het natuurkampeerterrein een geweldige overnachtingsplek. Naast ruime staanplaatsen met elektra biedt de camping ook volledig ingerichte huurtenten aan.

Datum: 01-07-2020

In de Spotlights: Waddengenot in Pieterburen

Waddengenot in PieterburenOp het uiterste puntje van Nederland, gelegen naast Zeehondencentrum Pieterburen en op het startpunt van het Pieterpad, vind je ons gezellige wadloophotel Waddengenot. In het Waddendorp Pieterburen bruist de Waddenzee en het vakantiegevoel.
Kom je een nachtje bij ons logeren dan ervaar je de complete Pieterburen beleving! Bij aankomst zet je je auto op ons parkeerterrein neer, want deze heb je eventjes niet meer nodig. Na een lange reis mag je inchecken in onze receptie annex wadloopwinkel en begint de beleving.

Datum: 30-06-2020

In de Spotlights: Museum Het Bolwerk in IJzendijke

Museum Het Bolwerk in IJzendijkeDe grensstreek van Zeeland en Vlaanderen kent een boeiende geschiedenis. Tijdens internationale conflicten lag het gebied regelmatig in de frontlinie. Restanten van deze oorlogen zijn tot op de dag van vandaag aan weerszijden van de Vlaams/Zeeuwse grens in het landschap terug te vinden.
Museum Het Bolwerk laat zien hoe de bewoners van de streek zich door de eeuwen heen tegen uiteenlopende vijanden hebben verdedigd. Het verhaal begint bij het Romeinse castellum in Aardenburg en eindigt bij de bunkers van de Tweede Wereldoorlog.

Datum: 29-06-2020

Nieuw op onze website: Fort Sabina in Heijningen

Fort Sabina in HeijningenVoor de liefhebber van historie of natuur, bij Fort Sabina vind je het.
Het fort en de natuur beslaan 12 hectare, genoeg om te ontdekken dus! Daarbij komt nog de ruim 200 jaar historie die het fort met zich meedraagt. Je kunt het fort zelf ontdekken, maar je kunt ook iedere laatste zondagmiddag van de maand aansluiten bij een rondleiding. En ook onze brasserie de Kletsmajoor is een bezoek waard. Historisch lekkere lunches.
En er is altijd wel een leuk evenement.

Meer...

Datum: 30-06-2020

Nieuw op onze website: Brasserie Plein Vijf in Deurne

Plein vijf in DeurneGezelligheid en gastvrijheid staan centraal bij Plein Vijf! Super sfeervol ingericht en met een heerlijk menu heeft onze brasserie zich ontwikkeld tot een belangrijke ontmoetingsplek in Deurne! Op zoek naar een gezellige avond met vrienden of een middag met de meiden op het terras? Dat kan met het Zomers borrelarrangement bij Brasserie Plein Vijf. 2,5u lang zorgeloos borrelen met smakelijke hapjes incl. frisdrank, huiswijn, bier, radler, liefmans en hugo! Check onze social media om op de hoogte te blijven.

Meer...

Datum: 30-06-2020
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl