header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsNieuw op onze website: Kruidenhof te Mallum Eibergen in Eibergen

Kruidenhof te Mallum Eibergen in EibergenIn de Kruidenhof te Mallum in Eibergen kunnen de bezoekers genieten van de fraaie in het landschap ingepaste tuin. Met rondom de vijver onder andere bedden met kruiden, een rotstuin, een moeraspartij, akkertjes met oude streekgewassen, vlinderheuvels en heemplanten.
Ook is er een bezoekerscentrum met terras. Tijdens het openingsseizoen is er iedere maand een culturele activiteit.
Toegang 3 euro, kinderen tot 10 jaar gratis.

Meer...

Datum: 20-07-2020

In de Spotlights: Landschapspark Striks Erve - IJhorst

Landschapspark Striks Erve in IJhorstLandschapspark Striks Erve is een klein park van 3,5 hectare groot. Het terrein was vroeger eigendom van de familie Van Strik, die hier een boerenbedrijf hadden.
Het park is geopend voor gasten in 2000, dus bestaat dit jaar 20 jaar! Het park bestaat uit 44 recreatieve woonboerderijen met een karakteristieke stijl, liggend in brinkvorm.
Striks Erve ligt midden in het Reestdal, op de grens van Overijssel en Drenthe. Het Reestdal is een idyllisch beekdal voor fijnproevers!

Datum: 18-07-2020

Nieuw op onze website: Natuurhuisje HelloTwello in Twello

Natuurhuisje HelloTwello in TwelloHelloTwello is speciaal ontworpen als een duurzaam natuurhuis uitgerust met zonnecollectoren en zonnepanelen. Het is een ideale ruimte voor familie of groepen die elkaar willen ontmoeten en willen genieten van de rust en ruimte.
Optioneel kun je ons natuurhuisje (4 pers), standplaatsen op de minicamping of de multi-functionele ruimte huren.
Als je interesse hebt, stuur een mail.

Meer...

Datum: 15-07-2020

In de Spotlights: Villapark de Hondsrug in Exloo

Villapark de Hondsrug in Exloo*Vakantie bij Villapark de Hondsrug*
Drenthe is de meest verrassende provincie van Nederland! Nergens anders in ons land vind je dezelfde combinatie van natuur, avontuur en cultuur. Dus wil je actief genieten? Dan is Drenthe dé bestemming voor jou!
De naam geeft het natuurlijk al weg: ons Villapark ligt midden op de Hondsrug. Het is dan ook de ideale uitvalsbasis voor een fiets- of wandeltocht door de prachtige Drentse natuur. Ga op pad door de bossen, de heidevelden en de weilanden en geniet met volle teugen van de dunst bevolkte provincie van ons land.

Datum: 15-07-2020

In de Spotlights: Blotevoetenpad Hof van Twello in Twello

In de Spotlights: Blotevoetenpad Hof van Twello in TwelloHof van Twello is gedurende de zomervakantie elke dag geopend vanaf 10.00 uur. Daarna weer van woensdag tot en met zondag. Grootste attractie is het Blote Voetenpad wat een kruising is tussen een survivalpad en een gewone wandeling.
Het hoeft niet maar je kunt als je wilt door kniehoge modder, door sloten of van een glijbaan die in een meertje uitkomt. Maar je kunt er ook langslopen!
Heerlijk bungelen in een hangmat en na afloop afspoelen in de speelvijver of onder de buitendouche. En dan uitblazen op het terras of in de prachtige theetuin.

Datum: 14-07-2020
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl