header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsIn het zonnetje: 1e Prijswinnaar Categorie Bijzonder Overnachten

Pipowagen camping Puur Genieten in SomerenWat een verrassing dat wij genomineerd waren voor de Eropuit in Eigen Landprijs!
Het is altijd fijn als gasten je waarderen en dat ook laten blijken door te stemmen.
Wij zijn dan ook super blij met de eerste prijs in de categorie Bijzonder Overnachten en met deze mooie beker!
Iedereen bedankt voor het stemmen en voor alle felicitaties!

Pipowagen Camping Puur Genieten is een kindvriendelijke en rolstoeltoegankelijke camping met 7 campingplaatsen en 5 vrolijke Pipowagens die u kunt reserveren.

Datum: 21-10-2019

In het zonnetje: 1e Prijswinnaar Categorie Appartement

Appartement Noflik in NijemirdumWij zijn enorm trots op het feit dat we de eerste prijs in de rubriek Appartement gewonnen hebben!
Pas dit jaar juni hebben we ons gezamenlijk verbouwde Noflik appartement geopend en dan meteen de eerste prijs winnen, wie had dat gedacht?
Bij deze willen we een ieder die op ons gestemd heeft hartelijk dank zeggen.

En wie een prijs wint trakteert! We bieden 5 boekingen met € 15,- korting aan bij een verblijf van minimaal 2 nachten en maximaal 5 nachten in de periode van 1 november t/m 31 maart 2020.

Datum: 21-10-2019

In het zonnetje: 1e Prijswinnaar Categorie Restaurant

Restaurant Het Kabouterbos in DrontenHet team van Het Grote Kabouterbos was zeer verrast toen bleek dat wij gewonnen hadden in de categorie "Restaurant". Wat gaaf!
Eropuit in Eigen Land heeft ons in alle aspecten versteld doen staan, van het eerste contact met het restaurant tot aan het bekendmaken van de prijswinnaars en de daaropvolgende promoties en persberichten.
Heel mooi om te zien dat het door diverse media zo goed werd opgepakt. Natuurlijk vinden we het een eer om de beker in ontvangst te hebben mogen nemen, hij heeft dan ook een ereplaats gekregen binnen het restaurant!

Spelen en ontdekken in de wereld van de kabouters! Even buiten Dronten, midden in het Roggebotzand, is een magische plek vol dieren, prachtige natuur en….Kabouters!

Datum: 21-10-2019

In het zonnetje: 1e Prijswinnaar Categorie Bungalow/Vakantiehuis

't Huusken in WinterswijkSuper blij zijn we dat we alweer de 1e prijs hebben gewonnen.
Wauw wat fijn en te gek dat we na al het harde werk beloond worden met deze prijs, dat hadden we echt niet verwacht.
Als eigenaar van één vakantiehuis in het kleine plaatsje Ratum maak je normaal gesproken weinig kans als je ziet dat er vakantieparken meedoen in grote steden en dat maakt deze prijs zo mooi.
Voor de tweede keer op nummer 1 en we zijn trots op onze stemmers die zo trouw zijn.
Natuurlijk hebben ook wij veel felicitaties mogen ontvangen en binnenkort komt de wethouder samen met een vertegenwoordiger van de plaatselijke VVV ons persoonlijk feliciteren.

Datum: 21-10-2019

In het Zonnetje: 1e Prijswinnaar Categorie Kamperen

De Bosrand in LierenWij waren blij verrast door de nominatie van Eropuit in Eigen Land. Het is altijd een mooi compliment als gasten je waarderen en dat ook laten blijken door middel van recensies.
Eerste worden is extra mooi, omdat we nu een tastbare prijs in onze receptie kunnen zetten, daarvoor willen wij al onze stemmers bedanken.

De Bosrand ligt midden op de Veluwe, buiten de bebouwde kom bij Beekbergen en is een echte familiecamping. De minicamping wordt met veel enthousiasme gerund door Krista Meeuwsen en haar gezin.

Datum: 20-10-2019
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl