header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Welkom bij Eropuit In Eigen Land!

U kunt door middel van het selecteren van een plaats in de lijst hiernaast in 1 keer zien wat u in deze plaats kunt doen, waar u kunt eten en waar u kunt overnachten. Anders dan u wellicht gewend bent hoeft u bij ons geen keuze te maken uit een soort overnachting, type restaurant of uitstapje. Het kan uiteraard wel, maar het hoeft niet. Hierdoor ontdekt u plekjes in Nederland die u anders niet had gevonden!

Eropuit In Eigen Land nieuwsIn de Spotlights: Boomstamhut in Hellendoorn

Boomstamhut in HellendoornUnieke Huisjes midden in vrije natuur.

De Houtbeek: Boshut De Houtbeek ligt binnen de gesloten wildbaan van de Veluwe op eigen voor publiek afgesloten landgoedje. Wegens annulering nog vrij van van 1-8 juni

Boomstamhut: De unieke Boomstamhut ligt midden op de rug van het landelijk bekende Sallandse Heuvelrug gebied op eigen heideveld.
Zowel Edelherten als wilde zwijnen zijn met een beetje geluk in directe nabijheid te vinden.
Met prachtig uitzicht en is daarmee een unieke mogelijkheid om van dit prachtige natuurgebied te genieten

Datum: 23-05-2020

In de Spotlights: Kom in de bedstee Sprookje in Winterswijk

Kom in de bedstee Sprookje in WinterswijkKom in de Bedstee Sprookje is een knus familiehuis met 5 bedstedes - slaapkamers voor 10 volwassenen en 2 baby's. Denkt u eens aan elfenbankjes, paddenstoelen, elfjes, prinsesjes, vlindertjes, bomen, glow in the dark….. U droomt weg in onze nieuwe sprookjes bedstedes.
De bedstedes (hedendaagse afmetingen) zijn voorzien van boxpsringmatrassen zodat u comfortabel slaapt. Elke bedstee is geschikt voor 2 personen. Bij aankomst zijn uw bedden opgemaakt omdat het nogal een handigheidje is om deze op te maken.

Datum: 22-05-2020

In de Spotlights: De Seedykstertoer in Marrum

De Seedykstertoer in Marrum16e OOSTBLOKTREFFEN

(Vlug opgeven is nodig dit jaar)

Dit jaar is het Oostbloktreffen van woensdag 1 t/m zondag 5 juli 2020. Een treffen voor bezitters van motorfietsen van Oost-Europese herkomst, zoals: MZ, Jawa, CZ, Ural, Dnepr, Simson, Jupiter, WSK, Panonia, Voskhod, Emw, enz.
Het Oostbloktreffen is een motortreffen voor liefhebbers van Oost-Europese motoren, maar je hoeft niet beslist op een oostblokmotorfiets te komen. Ook andere excentrieke vehikels zijn welkom. Het gaat om het idee...gezelligheid staat voorop. Iedereen is van harte welkom.

Datum: 23-05-2020

Nieuw op onze website: Natuurcamping Fazantenhof in Hollandsche Rading

Natuurcamping Fazantenhof in Hollandsche RadingCentraal gelegen in het hart van Nederland, verscholen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, tussen de dorpskernen van Hollandsche Rading en Lage Vuursche, ligt onze Natuurcamping Fazantenhof in zacht glooiend natuurlandschap. Op de grens van de provincie Noord-Holland en Utrecht, aan de grens met het Goois Natuurreservaat, de Stichtse Vecht, de Loosdrechtse Plassen, ligt onze camping midden in de natuur.

Meer...

Datum: 24-05-2020

In de Spotlights: Aan de sluis in Andel

Aan de sluis in AndelOnze vrijstaande B&B is geschikt voor een contactloos verblijf.

Tot rust komen, of juist actief op pad? In het Land van Heusden en Altena kunt u terecht voor beide.
Onze B&B Aan de sluis is gelegen aan de Wilhelminasluis, wat niet alleen aan het water ligt, maar ook midden in de natuur. Hier kunt u genieten van de mooie omgeving, de landweggetjes bewandelen of lekker met de fiets erop uit naar bijvoorbeeld slot Loevestein.

Datum: 21-05-2020
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl