Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Vakantiewoningen De Weeversborch - Aalten

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Winnaar Eropuit in Eigen Land Prijs 2015-2016 in de categorie "Beste Bungalow/Vakantiehuis"


Van harte welkom op ons grote en ruime Achterhoekse boerenerf uit 1793 !
Waar wij inmiddels ons 15e jaar ingaan met het runnen van vakantiewoningen De Weeversborch runnen. Vele gezinnen, families en senioren hebben wij al mogen ontmoeten. Wij vieren dus in 2023 ons jubileum.

De 4 vakantiewoningen:
Je hebt keuze uit verblijven, de Mantelpot, Het Borchhuus, De Weefkamer, gecombineerd samen als gezellige groepsaccommodatie voor 18 en Tiny House 't Vosje

De Mantelpot

is een comfortabel en luxe 6-persoons vakantiewoning. Het is gesitueerd in een voormalige grote schuur met diverse oude elementen.

Het Borchhuus

voor 8-persoonsen, hier kun je goed vertoeven met je familie, de kinderen hebben hier veel leefruimte binnen en ook voor vriendinnen / vrienden weekendjes wordt het vaak geboekt. Het is met recht een echt 'family home'.

De Weefkamer

voor 4 personen, dit vakantiehuis, herbergt het authentieke en oudste gedeelte van boerderij de Weversborg, uw boxspring staat midden tussen de oude eiken gebinten uit 1793. Er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 gesitueerd is onder de hilde.

Tiny House 't Vosje

is nieuw sinds mei 2023. Een mooie 2-persoons Tiny House. Met mooie solide materialen, prima geisoleerd, goed verwarmd en over de inrichting is ook nagedacht. 't Vosje is geheel gas vrij, het staat op ons ruime boerenerf met zicht op onze Wyandotte kipjes en de weide.

Ieder verblijf heeft zijn eigen unieke historie. Prima geschikt voor vriendinnen weekendjes, familie weekenden of gezinsvakanties. Natuurlijk kan ik van alles vertellen over de historie van de boerderij, dat ze al gebouwd is in 1793 bijvoorbeeld. Maar misschien vind je het leuker om van mij zelf te horen? Wilt u meer informatie? Kijk op onze website https://www.deweeversborch.nl/Home/

Eigenschappen

Max 18 personen
Kindvriendelijk
Tienervriendelijk
Rustig
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Weversborgdijk 1a
7122 NV  Aalten
Telefoon:   0543-461328