header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Lansbulten - Aalten

 
KamperenKamperen

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Kamperen Lansbulten in Aalten Eerste extra afbeelding van Kamperen Lansbulten in Aalten Aan de rand van Aalten ligt onze rustige familie camping “Lansbulten”. In het mooie groene Achterhoekse coulisselandschap direct aan de Keizersbeek, op loopafstand van het Centrum van Aalten (1,5km) en het Middeleeuwse stadje Bredevoort (3km) of de stad Bocholt in Duitsland (8km)

Camping

Op de camping kunt u genieten van ruime luxe plaatsen met elektra, water en afvoer verdeeld over 5 verschillend aangelegde velden. U kunt kiezen uit zon of schaduwplaatsen met of zonder speeltuintje.
Er zijn plaatsen direct aan het water voor de visliefhebbers, waar U kunt vissen vanaf uw kampeerplaats.
U vind er rust, natuur, goede fiets- en wandelmogelijkheden en de Achterhoekse gemoedelijkheid. Tijdens het Paas - Hemelvaart- en Pinksterweekend en in het hoogseizoen kunt u elke dag genieten van verse broodjes die u kunt bestellen bij de receptie. Wifi is mogelijk op de gehele camping.

Animatie

Voor kinderen is er een verwarmd zwem- en peuter bad, div. speeltuintjes, trampolines, springkussen, air trampoline, tafeltennis/voetbalspel, voetbalveldje, fietscrossbos en verhuur van skelters. Tijdens de vakantieperiodes worden er voor de kinderen diverse activiteiten georganiseerd zoals knutselen, stokbrood bakken, huifkartochten, schminken en ........

Trekkershut

De ruime 4 persoons trekkershut (25m2) heeft een keuken met stromend water, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, oven, 2 pits kooktoestel, potten, pannen, servies en bestek en een toilet. De kleine 2 persoons trekkershut heeft een keukenblok met stromend water, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, oven, 2 pits kooktoestel, potten, pannen, servies en bestek .
In de trekkershutten zijn alleen kussens aanwezig en dient u uw beddengoed zelf mee te nemen.

Noorse Blokhutten

De Noorse Blokhutten (grijze en rode) zijn ingericht voor 4 pers., 2 slaapkamers, zithoek, eethoek, keuken, toilet, 2 pits kooktoestel, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, potten, pannen, servies en bestek.

De 3e Noorse Blokhut (blauwe) is nog extra uitgerust met C.v. en een kleine badkamer met douche, toilet en wastafel.

In de blokhutten zijn dekbedden en kussens aanwezig u dient wel uw lakens, overtrekken en slopen zelf mee te nemen.

Eetgelegenheden

In Aalten en Bredevoort zijn meerdere mogelijkheden om gezellig samen een hapje buiten de deur te eten.
U vind er een Chinees restaurant, 2 Pizzeria's, diverse cafetaria's en meer dan genoeg restaurants met diverse menukaarten.
Naast de Camping vindt u Eetcafé/cafetaria Karpermeer met een prachtig terras met uitzicht over het Karpermeer. Bij aankomst op camping Lansbulten, ontvangt u een kortingsbon om bij het Karpermeer te besteden. Wanneer u een hapje gaat eten in het centrum van Aalten/Bredevoort kunt u dat ook per fiets of lopend doen (1.5Km/3Km). Rondom de Markt en op de Markt zijn eetgelegenheden te over.

Campers

Buiten de camping zijn 4 camperplaatsen met een zuil voor stroom, water en afvoer gerealiseerd. Wanneer u daar gebruik van wenst te maken kunt u voor € 10,00 per 24 uur (muntgeld) terecht. De Camperaars kunnen gebruik maken van het toiletgebouw op de camping.
Op de camping zijn nog 14 Camperplaatsen gerealiseerd met water, stroom en afvoer op de plaats. Uitzicht over het weiland, goede TV en Wifi ontvangst en dicht bij een Sanitair gebouw.
Uiteraard zijn de Campers ook van harte welkom op de normale kampeerplaatsen.

Voor meer informatie van prijzen, kortingsacties, arrangementen e.d. kijkt U op onze website.
Tweede extra afbeelding van Kamperen Lansbulten in Aalten
Derde extra afbeelding van Kamperen Lansbulten in Aalten

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
RustigRustig
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
ZwembadZwembad
Gratis parkerenGratis parkeren
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij
Viswater dichtbijViswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Eskesweg 1
7121 LZ  Aalten
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl