Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Lansbulten - Aalten

Kamperen

Beschrijving

Aan de rand van Aalten ligt onze rustige familie camping “Lansbulten”. In het mooie groene Achterhoeks coulisselandschap direct aan de Keizersbeek, op loopafstand van het Centrum van Aalten (1,4km) het Middeleeuwse stadje Bredevoort (3km) de stad Bocholt in Duitsland (8km) of kampeerwinkel OBELINK (8km) Kamperen
Op de camping kunt u genieten van ruime luxe plaatsen met elektra, water en afvoer verdeeld over 7 verschillende velden. U kunt kiezen uit zon- of schaduwplaats en, plaatsen aan het water voor de visliefhebbers en een plaats met of zonder speeltuintje.U vind er rust, natuur, goede fiets- en wandelmogelijkheden en de Achterhoekse gemoedelijkheid. Tijdens het Hemelvaart- en Pinksterweekend en in het hoogseizoen kunt u elke dag genieten van verse broodjes. Wifi is mogelijk op de gehele camping.

Campers
Op de camping zijn 10 camperplaatsen (60m2) met water, stroom en afvoer op de plaats, met goede TV ontvangst en dicht bij een Sanitair gebouw. Uiteraard zijn de Campers ook van harte welkom op de normale kampeerplaatsen.

Buiten de camping zijn 4 camperplaatsen met een zuil voor stroom, water en afvoer gerealiseerd. U staat er voor € 10,00 per 24 uur (muntgeld). De Camperaars kunnen gebruik maken van het toiletgebouw op de camping.

Verhuur van :
* trekkershutten (2 en 4 pers.) keuken met stromend water, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, oven, 2 pits kooktoestel, potten, pannen, servies en bestek. In de trekkershutten zijn alleen kussens aanwezig en dient u uw beddengoed zelf mee te nemen. De 4 pers. trekkershut heeft een toilet.
* Noorse blokhutten (4 pers.) (grijze en rode) zijn ingericht voor 4 pers., C.V., 2 slaapkamers, zithoek, eethoek, keuken, toilet, 2 pits kooktoestel, koelkast, waterkoker, koffiezetapparaat, potten, pannen, servies en bestek. De blauwe blokhut is nog extra uitgerust met een kleine badkamer met douche, toilet en wastafel.In de blokhutten zijn dekbedden en kussens aanwezig u dient wel uw lakens, overtrekken en slopen zelf mee te nemen of bedlinnen huren.
* Safaritenten (5 pers.) zijn ingericht voor 2 volwassenen en 3 kinderen, gemeubileerd met een gezellige steigerhouten zit- en eethoek een keuken, 2 slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Safaritent Koala (4 pers.) is ingericht voor 2 volwassenen en 2 kinderen, beschikt over een toilet en wastafel en kan men douchen in het sanitair gebouw dat er dicht in de buurt staat. Dekbedden, kussens en bedlinnen zijn in alle safaritenten aanwezig.
* Luxe chalets (4 en 5 pers.) met CV, een gezellige woonkamer met een open keuken , openslaande tuindeuren met een mooi aangelegde tuin met overkapping een tuin set en een parkeerplaats voor de auto. Compleet ingericht keuken met pannen, servies, bestek, koelkast met diepvriesvak, 4 pits gaskookplaat, afwasmachine, waterkoker, een normaal koffiezetapparaat en een combimagnetron. Er is een ruime badkamer met douche, toilet en een wastafel, er zijn 2 slaapkamers waarvan 1 met een 2 pers. bed en 1 met een stapelbed en een enkel bed (5pers.) en of 2 enkele bedden (4pers.) Dekbedden en kussens zijn aanwezig. Bedlinnen kunt u huren.

Animatie
Voor kinderen is er een zwem- en peuterbad, div. speeltuinen, Air trampoline, tafeltennis/voetbalspel, fietscrossbos en verhuur van skelters. Tijdens de vakantieperiodes worden er voor de kinderen diverse activiteiten georganiseerd zoals stokbrood bakken, huifkartochten, schminken en ........

Eetgelegenheden
Naast de Camping vindt u Eetcafé/cafetaria Karpermeer met een prachtig terras met uitzicht over het Karpermeer (50m.)
In Aalten (op loopafstand 1,5Km) en Bredevoort zijn meerdere mogelijkheden om gezellig samen een hapje buiten de deur te eten.U vind er een Afhaal Chinees restaurant, 3 Pizzeria's, diverse cafetaria's en meer dan genoeg restaurants met diverse menukaarten..

Voor meer informatie van prijzen, kortingsacties, arrangementen e.d. kijkt U op onze website.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Rustig
Groepen toegestaan
Zwembad
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Eskesweg 1
7121 LZ  Aalten