header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Outdoorpark SEC Almere - Almere

 
FamiliedagFamiliedag

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Familiedag Outdoorpark SEC Almere in Almere Eerste extra afbeelding van Familiedag Outdoorpark SEC Almere in Almere Ontspannen familiedag of groepsuitje.

Uw familiedag geheel verzorgd inclusief eten, drinken en uitgebreid activiteitenprogramma. Dat is het compleet verzorgde All-in Familiefeest van Outdoorpark SEC Almere in boswachterij Almeerderhout.
Gegarandeerd een gezellige dag voor iedereen!
De familiedag omvat een actief en gezellig programma vol sportieve en ontspannende activiteiten voor iedereen. Jong en oud kan meedoen, plezier staat voorop. Maar heerlijk toekijken hoe anderen zich inspannen kan natuurlijk ook.

Uw eigen feestlocatie

Een deel van ons park is speciaal voor uw familiedag ingericht. Met een overkapping, stoelen, tafels, een buitenkeuken met hapjes, een koelkast vol met drinken, en allerlei leuke activiteiten voor alle leeftijden. Het staat allemaal tot uw beschikking.

Een dag vol activiteiten op maat

Een groot aantal spelletjes staat al voor u klaar: jeu de boules, sjoelen, Reuze Jenga, Twister, touwtrekken, en nog veel meer. Ook uitdagingen als lopende brug, spinnenweb, bamboe-piramide bouwen en wandelende A worden door onze activiteitenbegeleider aangeboden. Daarnaast organiseren we sportieve activiteiten als boogschieten, boerengolf en hindernisbanen.
Naar wens kunt u extra activiteiten boeken tijdens uw familie-uitje, zoals een avontuurlijke survival, een kanotocht of een springkussen. Vooraf overleggen we met u over het programma, de aangeboden activiteiten, en uw wensen voor eten en drinken.

Uw persoonlijke activiteitenbegeleider

Onze activiteitenbegeleider staat de hele dag tot uw beschikking en zal – al naar gelang de wensen – een rondje boogschieten aankondigen, een wedstrijdje boerengolf organiseren of een partijtje jeu de boules klaar zetten. Outdoorpark SEC Survivals ligt in een mooie bosrijke omgeving, dus ook een mooie wandeling is mogelijk.

Actief en ontspannen familie-uitje of personeelsfeest

Zo is er voor ieder wat wils op uw familiedag. De zonaanbidder die graag met een wijntje achterover leunt komt aan z’n trekken, maar ook de actieveling die van veel uitdaging houdt – en iedereen daar tussenin. Onze begeleider zorgt dat de hele groep het uitstekend naar z’n zin heeft.

Eten & Drinken

Bij het All-in Familiefeest staan de hapjes en drankjes al voor u klaar, of worden op een vooraf afgesproken tijd geserveerd. Inclusief in het arrangement is:
- ontvangst met koffie/thee en taart
- onbeperkt koffie, thee, frisdrank, limonade, sap, bier en wijn (wit, rood en rosé)
- koekjes en snoepjes
- ijsje voor iedereen
- diverse chips en zoutjes
- hartige hapjes (kaas, worst, tomaatjes, komkommer)
- warme borrelhapjes
- feestelijke barbecue, bestaande uit kipfilet, hamburger, kipsatéspies, speklapje, spies met gehaktballetjes, ui en paprika, pastasalade, huzarensalade, sauzen en versgebakken patat.
U kunt ook kiezen voor een vegetarische, vis of halal barbecue.
Naar wens kan de barbecue worden vervangen door een lunch.
Tweede extra afbeelding van Familiedag Outdoorpark SEC Almere in Almere
Derde extra afbeelding van Familiedag Outdoorpark SEC Almere in Almere

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Geschikt voor feestenGeschikt voor feesten
Gratis parkerenGratis parkeren

Contactgegevens en locatie

Verlaatweg 2
1358 AJ  Almere
Telefoon:   036-5384855
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl