header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Outdoorpark SEC Almere - Almere

 
GroepsactiviteitenGroepsactiviteiten

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Groepsactiviteiten Outdoorpark SEC Almere in Almere Eerste extra afbeelding van Groepsactiviteiten Outdoorpark SEC Almere in Almere Als Robin Hood over de junglebrug!

Outdoorpark SEC Almere biedt knallende avonturen en spetterende uitdagingen voor alle leeftijden! Balanceer over de apenswing en junglebrug, neem de pijl en boog ter hand en schiet dat schot in de roos of schraap je voedsel bij elkaar met een natuurwandeling. Met de stoere survivals en grappige groepsuitjes van SEC Survivals voel je je echt net Robin Hood!

Survivalfeest

Heb je zin in avontuur en actie? Kom dan een survival doen bij SEC Survivals in Almere. Een survivalfeest is een combinatie van sport, grenzen verkennen en veel lachen. Met een deskundige instructeur doe je spannende outdoor-activiteiten: je komt langs junglebruggen, camotunnels, een klimwand, je gaat boogschieten of krat-stapelen, en nog veel meer. Een survivaltocht is geen wedstrijd, maar vraagt om samenwerking. Iedereen kan het beste van zichzelf laten zien. Ook als je niet zo sportief bent kun je meedoen, plezier staat voorop. Er wordt rekening gehouden met leeftijd en wensen van de deelnemers. Jij bepaalt zelf hoe spannend het wordt. Je kunt ook met je hele familie komen survivallen!

Avontuurlijke groepsuitjes

Met familie, collega’s of vrienden ga je lekker actief aan de slag met een survival, kanotocht, lasergame, zeskamp, boerengolf, paintball of boogschieten. Iedereen kan meedoen! En je kan de dag gezellig afsluiten met een hapje en drankje in de sfeervolle Pandahut. Van een sportieve workshop tot en met een volledig verzorgd all-in dagarrangement; Outdoorpark SEC Survivals maakt er een feestje van voor jong en oud.

En kids: de leukste survivals zijn voor jullie!

Met een deskundige instructeur ga je over junglebruggen, kruip je door camotunnels, overwin je een klimwand, zwaai je als Tarzan aan de waterswing en als een echte Robin Hood ga je boogschieten. Een survivalfeest is een combinatie van sport, grenzen verkennen en veel lachen. Het is geen wedstrijd; iedereen kan het beste van zichzelf laten zien, ook als je niet zo sportief bent. Jij bepaalt zelf hoe spannend het wordt!

Maak van je survival een heel verjaardagsfeest: met een kampvuur, een fotoshoot tijdens de survival en wat lekkers te eten na afloop. Misschien wil je friet met een survivalburger? Of een hele barbecue?
Bij SEC Survivals hebben jij en je vrienden een fantastische dag.
Tweede extra afbeelding van Groepsactiviteiten Outdoorpark SEC Almere in Almere
Derde extra afbeelding van Groepsactiviteiten Outdoorpark SEC Almere in Almere

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Geschikt voor feestenGeschikt voor feesten
Gratis parkerenGratis parkeren

Expeditie Robinson Junior bij Sec Survivals in Almere

Expeditie Robinson Junior

Vuur maken, boogschieten, codes kraken en meer uitdagende proeven staan je te wachten in Expeditie Robinson Junior.
Outdoorpark SEC Survivals in Almere daagt jou uit.
Ben jij een overlever?

Samenwerken en strijden
De expeditie zit vol uitdagingen, dus iedereen moet zijn bijdrage leveren. Snelheid, een goed geheugen, soms wat kracht en soms een beetje slim; alle inzet is nodig om de expeditie tot een goed einde te brengen.

Vanaf 8 jaar, tijdsduur 2,5 uur, prijs € 19,50

Contactgegevens en locatie

Verlaatweg 2
1358 AJ  Almere
Telefoon:   036-5384855
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl