Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Natuurkampeerterrein Landgoed de Hoevens - Alphen NB

Kamperen

Beschrijving

Op zoek naar een unieke kampeerbelevenis? Op Landgoed de Hoevens ligt een sfeervol en autovrij natuurkampeerterrein met 60 ruime kampeerplaatsen, blokhutten en natuurlijke zwemvijver. Gezinnen genieten hier van het buitenleven én van elkaar. Fietsers en wandelaars komen aan hun trekken in de prachtige omgeving, met op steenworp afstand Breda, Tilburg en Turnhout. Het natuurkampeerterrein is geopend van van 1 april tot 31 oktober.

Staanplaatsen

De Hoevens biedt ruime staanplaatsen op een open weide, omsloten door bomen. Ook zijn er staanplaatsen langs de bosrand met prachtig uitzicht op de weilanden. Sfeervol én kindvriendelijk. Je kunt hier terecht met je tent, caravan of (kleine) camper. Alle staanplaatsen zijn voorzien van een elektra-aansluiting. De extra ruime comfortplaatsen beschikken ook over een eigen waterpunt en picknicktafel. Er zijn geen seizoenplaatsen beschikbaar.

Tentplaatsen

“Echte” tent-kampeerders met een kleine tent (tot max. 14m2) kunnen naast een verblijf op het hoofdveld ook kiezen voor het tentenveld of trekkersveld. Deze velden bieden een prachtig uitzicht op de omliggende landerijen en bossen. Passanten hoeven niet te reserveren: er is altijd plaats voor gasten met een kleine tent.

Luxe sanitair

De camping beschikt over recent gerenoveerde sanitaire voorzieningen. De douches zijn vrij te gebruiken, zonder douchemuntjes of timer. Voor gezinnen is er een speciale familiebadkamer.

Douches met warm water (vrij te gebruiken)
Babyverzorgingsplaats met babybadje
MiVa badkamer
Wasbakken met koud en warm water
Afwasplaats voor de vaat en handwas
Legingsplaats voor chemische toiletten

Overige voorzieningen
– Elektriciteit (op alle kampeerplaatsen behalve het trekkersveld, max 10 Amp).
– Gratis Wi-Fi internet
– Picknickplaats met 4-pits kooktoestel
– Koelkasten en vriezer
– Centrifuge

Eigenschappen

Max 20 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Gratis parkeren
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij

Contactgegevens en locatie

goorstraat, 4
5131 RG  Alphen NB
Mobiel:   0653266307