header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Sweets Hotel - Theophile de Bockbrug - Amsterdam

 
Bijzonder overnachtenBijzonder overnachten

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bijzonder overnachten Sweets Hotel - Theophile de Bockbrug in Amsterdam Eerste extra afbeelding van Bijzonder overnachten Sweets Hotel - Theophile de Bockbrug in Amsterdam 28 unieke brugwachtershuisjes, verspreid over Amsterdam en door water met elkaar verbonden, vormen samen SWEETS hotel. Ervaar Amsterdam vanaf één van haar vele bruggen, en beleef de stad vanuit een ander perspectief!

Theophile de Bockbrug is een klein maar fijn brugwachtershuisje op de drempel van het Vondelpark. Aanschouw vanuit je slaapkamerraam hoe vele Amsterdammers zich tijdens de ochtend- en avondspits over de fietsbrug haasten, of fiets met ze mee naar het park en de vele cafés en restaurants in de buurt. De wijk heeft een rustige en gemoedelijke sfeer, en toch ben je binnen een half uur op het Leidseplein, bij Paradiso of in het Stedelijk Museum.

Van 1974 tot 2017 diende brugwachtershuisje Theophile de Bockbrug als werkplek voor vele Amsterdamse brugwachters. Sinds 2017, het jaar waarin de brugbediening werd gecentraliseerd, is de toren één van de 28 hotelkamers van SWEETS hotel. Net als bij de andere brugwachtershuisjes is het interieur van Theophile de Bockbrug geïnspireerd op de originele bouwstijl.

Theophile de Bockbrug is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer: met de tram vanaf het centraal station ben je er binnen een half uur. Op de fiets is het – dwars door het Vondelpark – slechts 15 minuten; naar het Leidseplein en het Museumplein maar 8 minuten.

Met mooi weer kun je gebruikmaken van de openbare picknicktafel naast het brugwachtershuisje, of steek het water over om te wandelen, hardlopen of fietsen door het Vondelpark. Schuin tegenover Theophile de Bockbrug zit een gezellig café-restaurant met groot terras. Kijk voor meer lokale tips in onze zelf samengestelde Neighbourhood Guide op de tablet in de accommodatie!

CHECK-IN
Vanwege de 28 door Amsterdam verspreide locaties werkt SWEETS hotel met een self- servicesysteem: met behulp van een eenvoudige app open je de deur van je hotelsuite met je eigen smartphone. SWEETS hotel is 24/7 bereikbaar voor assistentie.

FACILITEITEN
• Gratis WiFi
• Espressomachine en waterkoker, koffie en thee.
• Handdoeken, badjassen en slippers
• Shampoo, douchegel en zeep
• Oordoppen
• Bluetooth speaker
• Suitepad (elektronische tablet)

De Suitepad bevat:
• WiFi-naam en -wachtwoord
• Instructies voor aanwezige apparaten (koffiemachine, Bluetooth speaker)
• Neighbourhood Guide met tips voor cafés, restaurants en bezienswaardigheden in de omgeving, samengesteld door het team van SWEETS hotel.
• Digitale kranten & tijdschriften
• Netflix (inloggen met eigen account)

BELANGRIJK
De brug is volledig operationeel en wordt zeer waarschijnlijk gebruikt tijdens het verblijf. Het is een unieke ervaring om te zwaaien naar passerende schippers, maar wees alert – met name wanneer je het brugwachtershuisje verlaat.

Parkeer fietsen in de daarvoor bestemde fietsenrekken – nooit op of vlak naast de brug.

Vanwege veiligheidseisen is de minimumleeftijd voor een verblijf bij SWEETS hotel 21 jaar.
Tweede extra afbeelding van Bijzonder overnachten Sweets Hotel - Theophile de Bockbrug in Amsterdam
Derde extra afbeelding van Bijzonder overnachten Sweets Hotel - Theophile de Bockbrug in Amsterdam

Eigenschappen

Draadloos internetDraadloos internet

Contactgegevens en locatie

Sloterkade 61K
1058 HG  Amsterdam
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl