Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

De Gouwe Stek - Bovenkarspel

Kamperen

Beschrijving

Wilt u liever gezellig samen met anderen staan of staat u liever een beetje afgezonderd zonder overburen? U mag het zeggen!
Op camping De Gouwe Stek is voor iedereen een plek naar behoefte.
Op vrijwel alle veldjes is een speeltoestel voor de kleinere kinderen, zodat ze lekker kunnen spelen en u ze vanaf uw plekje goed in het oog kunt houden. Voor de grotere kinderen zijn er trampolines en een grote klimboot. Ook zijn er sportvelden en voor de kinderen fietsjes en skelters.

Camping

Bij uw tent of caravan mag u een bijzettentje plaatsen (max 4 m2). Ook is er een apart en deels verhard camperterrein en een veldje speciaal voor groepen.
Honden zijn aangelijnd welkom.
Op de camping is een gezellig Boetje: de Konkelboet, waar iedereen vrij gebruik van mag maken. Hier bevinden zich twee trampolines, schommels en een kampvuur-plaats.
Camping de Gouwe Stek heeft een prachtige vissteiger. De steiger bevindt zich aan een grote sloot met een waterverbinding naar andere sloten.
Op 500 meter afstand is er een bos met zwemmeer, zandstrand, klimpark, sterrenwacht en horeca.
Tevens is er op 600 meter afstand een speciaal hondenzwemmeer met losloopgebied.
Tevens werken we met het Fien en Teun thema KInderen krijgen bij aankomst een boekje met leuke opdrachtjes en een speurtocht. Deze loopt over het terrein heen. Als ze dat gedaan hebben kunnen ze hun ontdekkingsdiploma ophalen bij de receptie!
In de zomer hebben we kleinschalige animatie.

Accommodaties

Camping de Gouwe Stek heeft ook 6 accommodaties waar u kunt verblijven.
Er is een geschikte accommodatie voor iedereen: gezinnen met jongere of wat oudere kinderen, groepen, families, of lekker met z’n tweeën.
Zo zijn er 3 romantische pipowagens te huur en geschikt voor 2 tot 5 personen.Pipowagen Klukkluk heeft een eigen toilet. Er zijn 3 safaritenten waar tot 6 personen in kunt verblijven. Onze glamping safaritent Ekster heeft een eigen toilet.
Hiernaast is er, op enige afstand van de camping, een groepsverblijf (tot 42 personen).

Rond Camping De Gouwe Stek is ook Blotenvoetenpad Gouwe Voeten.Leuk om te doen voor alle leeftijden. Naast dat het gewoon leuk is om te doen, blijkt het ook nog eens goed voor de gezondheid te zijn.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Tienervriendelijk
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Strand dichtbij
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

De Gouw 11
1611 BS  Bovenkarspel
Telefoon:   06-51317258