header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Paradiso - Buren(Ameland)

 
GroepsaccommodatieGroepsaccommodatie

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Groepsaccommodatie Paradiso in Buren(Ameland) Eerste extra afbeelding van Groepsaccommodatie Paradiso in Buren(Ameland) Paradiso is een in 1959 gebouwde boerderij op het eiland Ameland, die in 1998 geheel opnieuw is omgebouwd tot moderne stijlvolle groepsaccommodatie.
De accommodatie ligt in het centrum van het dorpje Buren op het Waddeneiland Ameland en biedt plaats aan maximaal 68 personen.
Hoewel de ligging midden in het centrum is, beschikt u over veel privacy door het 2000m2 grote speelveld wat naast de accommodatie ligt.
Het gebouw beschikt over een dagverblijf c.q. eetzaal, een zitkamer, een ruime keuken, een magazijn, twee sanitaire ruimten en acht slaapkamers.

Interieur

Het dagverblijf kan op velerlei manieren gebruikt worden. Bijvoorbeeld als, eetzaal, ontspanningsruimte, vergader- of feestzaal. Daarbij beschikt de accommodatie over een ruime horeca keuken. Deze is uitgerust met een 6- pits fornuis met bakoven, een kantelbare braadslede, een frituur, uiteraard een wasemkap, twee grote koelkasten, een grote afwasbak en een snijmachine. In totaal heeft u 7 meter aan werkoppervlakte. Aangrenzend is er het afwasgedeelte met twee wasbakken, een wasmachine, een afwasmachine, een servieskast en een magazijn met daarin een diepvries en alle soorten pannen die u nodig hebt. U zult in deze keuken met plezier de maaltijden voor uw groep maken.

Slaapvertrekken

Op de begane grond bevinden zich 2 slaapkamers voor 10 personen met elk een wasbak op de kamer. Op de eerste verdieping zijn 6 slaapkamers variërend voor 6 tot 10 personen. De totale capaciteit ligt rond de 60 personen met een minimum van 25 personen. Wilt u toch met minder komen dan adviseren wij u hierover contact met ons op te nemen.
De accommodatie wordt maar aan één groep tegelijk verhuurd.

Sanitaire voorziening

Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping vindt u een sanitaire ruimte met wc's, douches en wasbakken.Beneden zijn er drie wc's, twee douches en vier wasbakken. Boven zijn dat twee wc's, twee douches en drie wasbakken.
Alles is zo gemaakt dat het gemakkelijk schoon te houden is.

Overig

Zo goed als wij het binnen voor u het naar de zin hebben willen maken. Zo willen wij dat buiten uiteraard ook. Daarvoor hebben wij een ruim speelveld waar naast een voetbalveld, volleybal veld en een basketbal paal, en een grote zandbak nog steeds plaats is om een eigen speelveld in te richten. Daarnaast hebben wij, voor de wat mindere dagen, een ruime schuur met daarin twee voetval spellen en een tafeltennis tafel. Uiteraard is dit ook zeer geschikt om met de groep te knutselen of om een feestavondje te maken. Ook vindt u hier een grote barbecue waar u met gemak de hele groep kunt voorzien van een lekker stukje vlees.
In totaliteit bieden wij u een groepsaccommodatie aan met een aangrenzende schuur waarin spel gelegenheid is met daarnaast een speelveld van ±2000 m2, midden in het centrum van het dorp Buren.

Wist u dat?

Wist u dat Ameland ook heerlijke producten van eigen bodem kent?
Naast de bekende eilander likeuren heeft Ameland nog meer te bieden.
Wat dacht u van Amelander Meerval en Amelander ijs!
Ook mosterd, roggebrood en kaas behoren tot het 'Amelands Produkt'.

Wist u dat op Ameland circa 100 kilometer aan fietspaden zijn aangelegd?
Het brengt u niet alleen bij uw vakantieverblijf en in de pittoreske dorpen, maar ook in de mooiste natuurgebieden op het eiland.
Op Ameland kunt u in elk dorp terecht bij de verschillende fietsverhuurders.

Wanneer u met een groep voor korte of langere tijd op het waddendiamant Ameland wilt verblijven, biedt groepsaccommodatie Paradiso uitkomst.
De accommodatie is het gehele jaar geopend
Tweede extra afbeelding van Groepsaccommodatie Paradiso in Buren(Ameland)
Derde extra afbeelding van Groepsaccommodatie Paradiso in Buren(Ameland)

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 68 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
TienervriendelijkTienervriendelijk
RustigRustig
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Strand dichtbijStrand dichtbij
Gratis parkerenGratis parkeren
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij
Viswater dichtbijViswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Hoofdweg 8
9164 KL  Buren(Ameland)
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl