header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Camping de Duinhoeve - Burgh-Haamstede

 
Stacaravan, chaletStacaravan, chalet

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Stacaravan, chalet Camping de Duinhoeve in Burgh-Haamstede Eerste extra afbeelding van Stacaravan, chalet Camping de Duinhoeve in Burgh-Haamstede Iedereen voelt zich thuis en uit op Camping de Duinhoeve. Genietend van de zon of van het tikken van de regen op het tentdoek, bij ons bent u een met de natuur. Het gevoel van ruimte overheerst. Kamperen zoals het bedoeld is, met een heerlijk ruime en groene plek en modern sanitair.

Camping de Duinhoeve is een ruim opgezette familiecamping in Burgh-Haamstede in Zeeland. U kunt hier kamperen met uw caravan, tent, vouwwagen of camper. Het is heerlijk vertoeven op onze standaardplaatsen met of zonder elektriciteit, comfortplaatsen of op de ruimere comfortplaatsen XL! Liever iets meer comfort? Dan bieden wij avontuurlijke, basic duinlodges, comfortabele verhuurchalets en een ruime vakantiewoning voor 8 personen voorzien van alle gemakken. In de duinlodges en luxe chalets is ook uw viervoeter van harte welkom!

Duinlodges

Deze lodges zijn zo ingericht dat u alles bij de hand heeft voor uw korte break, weekend of vakantie. Het gevoel van kamperen, met de luxe van een accommodatie. Uw hond is van harte welkom in de duinlodges!

Verhuurchalets Vogel

Vakantie is echt genieten in het mooie Zeeland op camping de Duinhoeve. Wilt u genieten van rust en natuur en het kampeergevoel ervaren met een vleugje luxe? Huur dan één van onze comfortabele huurchalets type Vogel.

Verhuurchalets Schelp

Iets meer ruimte, comfort en eventueel uw hond meebrengen? Dat is mogelijk in onze nieuwe verhuurchalets Type Schelp! De gemoedelijkheid van een camping, maar wel met uw eigen ruime chalet van alle gemakken voorzien, dat wordt buitengewoon genieten!

Vakantiewoning

Familieweekend aan de Zeeuwse kust? Op Camping de Duinhoeve kunt u ook een ruime vakantiewoning huren, voorzien van alle gemakken. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal 8 personen.
Tweede extra afbeelding van Stacaravan, chalet Camping de Duinhoeve in Burgh-Haamstede
Derde extra afbeelding van Stacaravan, chalet Camping de Duinhoeve in Burgh-Haamstede

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
RustigRustig
Strand dichtbijStrand dichtbij
Huisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan

Contactgegevens en locatie

Maireweg 7
4328 GR  Burgh-Haamstede
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl