Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Botniahiem Kamperen - Damwoude

Kamperen

Beschrijving

Voel je welkom op camping Botniahiem!
Op slechts 5 minuten fietsen van de historische Elfstedenstad Dokkum vind je camping Botniahiem. Onze kleinschalige camping bevindt zich midden in het groen, maar tegelijkertijd ook middenin het dorp Damwâld met al haar voorzieningen, zoals een overdekt winkelcentrum op loop- en fietsafstand.

Ontdek prachtig Friesland.
Onze camping is dé perfecte uitvalsbasis voor iedereen die Friesland wil ontdekken. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes die hier in de buurt starten en ook via het wandel- en fietsknooppuntennetwerk kun je vanuit Damwâld prachtige tochten maken. Ook als je met kinderen naar Damwâld komt is er in de omgeving genoeg te doen en te beleven.

Op de camping bieden we geen uitgebreid recreatieprogramma, maar toch is er een heleboel te doen. Zo is er een dierenweide, een speeltuintje voor de kinderen, kunnen kinderen spelen met skelters, traptrekkers en trampoline, dieren aaien, bramen plukken en nog veel meer!
Nieuw in 2023: sanitair! Zie foto's.

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Dat is een kernwaarde die we overal terug willen laten komen. Als gast moet je je welkom bij ons voelen en daar zullen wij dan ook alles aan doen om voor te zorgen. Laat het ons ook gerust weten als je ergens behoefte aan hebt, dan kunnen wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen.

De camping is open van 1 april t/m 31 oktober.

Kom je ook bij ons kamperen, camperen of overnachten in een stacaravan, glamping tent, appartement of vakantiewoning?

Wij streven ernaar om al onze gasten een onbezorgde tijd te geven op onze gemoedelijke camping. Kom je ook eens langs? Wolkom!

Familie Rosier.

Eigenschappen

Kindvriendelijk
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Doniawei 95
9104 GK  Damwoude
Telefoon:   06-19030612