Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Kasteel en tuinen Middachten - De Steeg

Kasteel

Beschrijving

Middachten, een eeuwenoud landgoed...

Welkom op Middachten
Landgoed Middachten ligt vlakbij Arnhem in Gelderland en is één van Nederlands cultuurhistorische iconen. Met een rozentuin, een geurende kruidentuin, een openluchttheater met coulissen van taxushagen, grote grasparterres en zeldzame boomsoorten zijn de tuinen van Middachten een lust voor het oog. Bijzonder is dat er ook gesport kan worden: er is een grastennisveld en een croquetveld. In de oranjerie kunt u ontspannen met een kop koffie of thee en een versnapering.

Beleef de magische kerstwereld van Middachten

13 t/m 17 december 2023, van 12.00 tot 20.00 uur
Kerst is zonder twijfel één van de meest feestelijke periodes van het jaar. Het is een tijd waarin mensen samenkomen, genieten van elkaars gezelschap en vreugde delen. Kom alvast in kerststemming en zie hoe Middachten en haar omgeving sfeervol zijn gedecoreerd.
De kerstopenstelling is dit jaar van 13 tot en met 17 december. Er zijn live-muziek en optredens, een sfeervolle kerstmarkt met mooie cadeautjes en producten. Er is heerlijk eten en drinken en er zijn leuke kinderactiviteiten. Aan het einde van de middag wandel je door de tuinen die prachtig zijn verlicht. Geniet van alle magie die kerst te bieden heeft op deze bijzondere locatie. Wij ontmoeten je graag!

Kasteel

Het hart van deze festiviteiten is natuurlijk het prachtig verlichte en gedecoreerde kasteel. Vanaf de buitenkant adembenemend en eenmaal binnen blijft de verwondering. Door de vele versierde kerstbomen, bloemdecoraties en de feestelijk gedekte tafels stap je bij Middachten in een echte kerstwereld. >

Sfeervolle kerstmarkt

In en rondom het kasteel is een sfeervolle kerstmarkt met leuke kerstartikelen, handgemaakte kunst- en streekproducten, serviesgoed, kleding en meer. Ook wordt er jam en wildpaté van eigen landgoed verkocht. Uiteraard is er volop eten en drinken. Geniet van live muziek en optredens. Ontmoet de kerstman en hang een wens in de wensboom. Het betoverende decor van het kasteel en de gezelligheid en warmte van de kerstmarkt, zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Lichtjeswandeling

Aan het einde van de middag branden er in de kasteeltuinen heel veel lichtjes. Met een eigen door de kinderen gemaakt lantaarntje wordt een tuinwandeling voor jong én oud een geweldige ervaring. Je zult gegarandeerd met een glimlach op je gezicht naar huis gaan!

Parkeren: op een van de weilanden van Middachten, Landgoed Middachten 3, 6994 JC De Steeg. Bebording en verkeersregelaars leiden u er naar toe. Parkeren kost € 2,00 per auto. Openbaar vervoer: buslijn 43, vanaf NS Arnhem, Dieren of Rheden.

Toegankelijkheid: Kasteel en tuinen zijn helaas niet toegankelijk voor kinderwagens, rolstoel- en rollatorgebruikers. Het voorplein wel. Honden zijn niet toegestaan.

Eigenschappen

Rustig
Groepen toegestaan
Gratis parkeren

Contactgegevens en locatie

Landgoed Middachten 3
6994 JC  De Steeg