Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Jachthaven t Eibertsnest - De Westereen

Stacaravan, chalet

Beschrijving

Jachthaven 't Eibertsnest heeft sinds het voorjaar 2021 drie nieuwe chalets aan de jachthaven, geschikt voor twee personen.

De luxe chalets staan op een prachtige locatie aan de jachthaven en zijn van alle gemakken voorzien. Geniet vanaf je terras van het uitzicht over het water en de bootjes in de haven. In een jachthaven is altijd vertier! In ons fotoalbum ziet u de luxe en comfortabele inrichting van onze chalets. Ze hebben een gezellige ruime woonkamer, slaapkamer, badkamer, toilet, terras en veranda. De keuken is voorzien van een compleet ingerichte keuken met filterkoffiezetapparaat, vaatwasser en combimagnetron. Uiteraard hebben de chalets CV. Voor een grote of kleine was kunt u de wasmachine en droger in het sanitairgebouw op het haventerrein gebruiken.

Ook het huren van een sloep is mogelijk.
Ontdek het mooie Friese Wouden gebied eens vanaf het water.
In de omgeving zijn genoeg leuke bezienswaardigheden of plaatsen om te bezoeken.

Maak o.a. de overtocht naar het prachtige Ameland of Schiermonnikoog of fiets langs het water naar de mooie oude stad Dokkum met zijn gevels, bolwerken en een gezellige binnenstad. Ook Leeuwarden is zeker een bezoek waard. In de Westereen is een treinstation, waar ieder half uur een trein naar Groningen vertrekt.

Vergeet vooral niet uw fiets mee te nemen. Jachthaven Kuikhorne ligt in een prachtig fietsgebied. Naast fietsen, kunt u hier ook prachtige wandelingen maken. Ontdek o.a. al wandelend het 340 hectare moerasgebied it Bûtefjild

Eigenschappen

Max 2 personen
Rustig
Draadloos internet
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Kukhernsterwei 31
9271 HD  De Westereen