header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Aparthotel Delden - Delden

 
HotelHotel

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Hotel Aparthotel Delden in Delden Eerste extra afbeelding van Hotel Aparthotel Delden in Delden Uw verblijf in Aparthotel Delden is als thuiskomen. Een warme omgeving voor het doorbrengen van quality-time met uw partner, familie en vrienden.

Faciliteiten

In onze warm ingerichte hotelkamers, gezellige bar en stijlvol restaurant voelt iedereen zich gelijk op zijn gemak. Door de vele verschillende soorten kamers kunnen groepen van alle samenstellingen genieten van een zorgeloos verblijf.
Het hotel is voorzien van vele faciliteiten waardoor u uw verblijf in kan richten hoe u zelf wilt. Zo beschikt het hotel onder andere over een golfbaan, wellness met sauna en hamam, zwembad, personal training studio en 2 sportvelden.
Naast deze activiteiten biedt het hotel ook veel activiteiten voor de jongere gasten, zoals een indoor-speeltuin en een bowlingbaan.
Daarnaast worden er 6 dagen in de week activiteiten georganiseerd in het Happyland.

Een mooie bosrijke omgeving

Het stadje Delden ligt in het Hof van Twente midden in het landgoed Twickel. Het landgoed staat bekend om haar mooie natuur en oude boederijen. Ook kunt u de Noordmolen, de Wendezoele en het kasteel Twickel in deze omgeving vinden. Vanuit de directe omgeving van het hotel lopen er ook veel fietsroutes door heel Twente.
Naast de mooie natuur kunt u ook diverse gezellige steden bezoeken, zoals Enschede, Hengelo en Oldenzaal.

Hotelkamers

Tijdens u verblijf in Aparthotel Delden kunt u kiezen uit verschillende soorten kamers. Alle kamers bevinden zich op de begane grond en hebben een eigen terras. Deze kamers kunnen los geboekt worden of in combinatie met een van de vele arrangementen. Het hotel kent de volgende soorten kamers:

Standaard hotelkamers (1 t/m 2 personen)

De standaard hotelkamers in het hotel zijn geschikt voor 1 of 2 personen. Deze kamers komen met een TV, een minibar en airco. Ook beschikken deze kamers over een eigen terras. Deze kamers zijn geschikt voor zowel kort als langer verblijf.

Suites (1 t/m 3 personen)

Naast de standaard hotelkamers biedt het hotel ook meerdere suites aan. Deze ruim opgezette suites zijn geschikt voor 1 à 3 personen. De suites beschikken over aparte woonkamer met zithoek, een badkamer met bad en inloopdouche en een eigen terras. Ook beschikt deze kamer over een airco.

Familiekamers (4 t/m 6 personen)

Uniek zijn de familiekamers. Deze kamers zijn geschikt voor gezinnen, families of groepen van 4 t/m 6 personen. Deze meer persoons kamers beschikken over een aparte woonkamer, twee slaapkamers, een badkamer en een eigen terras. De kamers zijn erg kindvriendelijk ingericht en dus ideaal voor een gezellig weekend of midweek weg met het gezin.
Tweede extra afbeelding van Hotel Aparthotel Delden in Delden
Derde extra afbeelding van Hotel Aparthotel Delden in Delden

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
RustigRustig
RolstoelvriendelijkRolstoelvriendelijk
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
ZwembadZwembad
Gratis parkerenGratis parkeren
Draadloos internetDraadloos internet
SaunaSauna
Bos dichtbijBos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Sportlaan 7
7491 DG  Delden
Telefoon:   074-3777666
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl