header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

starstarstarstar Vakantiepark Delftse Hout - Delft

 
KamperenKamperen

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Kamperen Vakantiepark Delftse Hout  in Delft Eerste extra afbeelding van Kamperen Vakantiepark Delftse Hout  in Delft U houdt van de natuur, maar u wilt dat graag afwisselen met de veelzijdigheid van de grote steden. Het ene moment wilt u fietsen of wandelen in het groene hart van Zuid-Holland en het andere moment wilt u genieten van de vele culturele mogelijkheden van het sfeervolle Delft of een dagje winkelen in Amsterdam, Rotterdam of Den Haag. Komt u dan eens kennismaken met de vele mogelijkheden van Vakantiepark Delftse Hout, een 4-sterren kampeer-, chalet- en caravanpark aan de rand van de Prinsenstad.

Ligging


Het Vakantiepark ligt bovendien midden in een recreatiegebied waar u kunt fietsen en wandelen. De grote plas in het gebied is uitstekend geschikt om te surfen, waterfietsen of kanoën.
Vakantiepark Delftse Hout is zeer ruim van opzet. Het terrein is 5,5 ha groot en de kampeerplaatsen meten tussen de 90 en 120 m2. De camping telt 160 toeristische plaatsen voor tenten en caravans. Hiervan zijn er 40 voorzien van een waterpunt en rioolaansluiting: onze zogenaamde comfortplaatsen. Speciaal voor kampeerauto's zijn er 30 camper plaatsen ingericht. Alle plaatsen zijn voorzien van elektra en kabeltelevisie.

Camperplaats


Ook voor kampeerauto's heeft Delftse Hout speciale plaatsen.
Deze plaatsen hebben een goede verharde ondergrond, zodat u gemakkelijk in- en uit kunt rijden. Geen problemen dus als u een dag met de camper weg wilt. Overigens zijn de grote steden en de kust vanaf Delftse Hout ook zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, dus als u uw camper liever op de camping laat staan is dat een goed alternatief.
Bij iedere plaats is een elektra- en kabeltelevisie aansluiting aanwezig. Voor het vullen van de watertank en het lozen van afvalwater is een speciale kampeerauto-serviceplaats ingericht.

Animatie


We hoeven u niet uit te leggen dat kinderen & kamperen altijd een leuke combinatie is. En zeker bij Vakantiepark Delftse Hout: de speeltuin, het zwembad en een enthousiast animatieteam in de schoolvakanties = succes gegarandeerd!

Klimmen, klauteren en kleuren, kinderen vervelen zich geen minuut op Vakantiepark Delftse Hout. ‘s Morgens wordt er druk geknipt, gekleurd en geknutseld in onze recreatiezaal op het park.'s Middags lekker actief tijdens de sport en spel activiteiten en ‘s avonds verzamelt iedereen zich weer in de zaal voor een wervelende spel- en theatershow.

Het actief bezig zijn van uw kind staat bij ons voorop; knutselen, spelletjes, schminken, waterpret, dansen.... Iedere week heeft een ander thema.
Tweede extra afbeelding van Kamperen Vakantiepark Delftse Hout  in Delft
Derde extra afbeelding van Kamperen Vakantiepark Delftse Hout  in Delft

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 5 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
RustigRustig
ZwembadZwembad
Gratis parkerenGratis parkeren
Huisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan
Draadloos internetDraadloos internet
Meer dichtbijMeer dichtbij
Viswater dichtbijViswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Korftlaan 5
2616 LJ  Delft
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl