header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

De Strooppot - Den Burg (Texel)

 
Bed and BreakfastBed and Breakfast

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bed and Breakfast De Strooppot in Den Burg (Texel) Eerste extra afbeelding van Bed and Breakfast De Strooppot in Den Burg (Texel) De Strooppot is een mooie historische stolpboerderij ten noorden van Den Burg. Deze historische boerderij kent een legende, die staat vermeld in vele verhalenboeken over Texel. In de weilanden rondom de boerderij zie je veel schapen. In de tuin staan vele vruchtbomen, kersen, appels, peren, pruimen, bramenstruiken, rode en witte aalbessenstruiken en aardbeienplanten waar u in de zomer een gezonde portie van kunt plukken.

Kamers

De verschillende kamers zijn eenvoudig ingericht, netjes en schoon; de bedden zijn opgemaakt en er zijn handdoeken aanwezig. Er is een kamer met bad, douche, toilet en wastafel. En er is een klein aanrecht met warm en koud water. Ook staat er een stereo-cd speler. Er zijn vele folders en informatie over wat er op het eiland te doen is.

Prijs

De prijzen voor al onze kamers bedragen: € 35,- per persoon per nacht, inclusief ontbijt en toeristenbelasting, kinderen tot 12 jaar 50% korting

Omgeving

De boerderij is prachtig gelegen in het Texelse landschap. Vanuit het raam heeft u hierop een prachtig uitzicht. Een kwartiertje lopen van de Strooppot is een fietsverhuurbedrijf. U kunt vanuit de Strooppot leuke fietstochten maken. Kinderen kunnen hun kunsten vertonen op een trampoline en schommels.
Tweede extra afbeelding van Bed and Breakfast De Strooppot in Den Burg (Texel)
Derde extra afbeelding van Bed and Breakfast De Strooppot in Den Burg (Texel)

Eigenschappen

RustigRustig
Strand dichtbijStrand dichtbij
Gratis parkerenGratis parkeren

Contactgegevens en locatie

Kogerweg 152
1791 MK  Den Burg (Texel)
Telefoon:   0222-310803
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl