header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Appartement Kussengevecht - Den Haag

 
AppartementAppartement

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Appartement Appartement Kussengevecht in Den Haag Eerste extra afbeelding van Appartement Appartement Kussengevecht in Den Haag

Derde plaats Eropuit in Eigen Land Prijs 2018-2019 in de categorie "Beste Appartement"

Tweede plaats Eropuit in Eigen Land Prijs 2017-2018 in de categorie "Beste Appartement"Appartement Kussengevecht ligt aan de mooie Valkenboskade in een typisch Haagse stadswijk uit 1930. Het appartement biedt alles wat belangrijk is voor een ontspannen verblijf in Den Haag. De woning is volledig ingericht voor 6 personen. Er zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers en een gezellige woonkamer met TV/DVD. In de open keuken vindt u o.a. een vaatwasser. Er is gratis Wifi beschikbaar.

Het appartement ligt tussen stad en strand in het levendige Regentessekwartier. Hier vindt u kunst en cultuur, een grote supermarkt, leuke kleine buurtwinkels en restaurants uit alle windstreken op loopafstand. Het strand, de musea en het centrum zijn makkelijk bereikbaar met de fiets of met de tram. De tramhalte is op 100 m afstand (lijn 2).

Er zijn vele mogelijkheden voor excursies en rondleidingen in Den Haag en Scheveningen. Bijvoorbeeld een stadswandeling waarin de geheimen van het Binnenhof worden verteld of een leuke fietstocht langs Koninklijk Den Haag. Den Haag heeft een hoogstaand aanbod van musea en prachtige tentoonstellingen. Met recht kan Den Haag een stad vol kunst en cultuur genoemd worden. Zo heeft het Mauritshuis een uitgebreide collectie van grote meesters, met als 'pareltje' het Meisje met de Parel van de schilder Vermeer. Het Gemeentemuseum heeft een vaste collectie met veel schilderijen van Piet Mondriaan en het enige 19e eeuwse panoramaschilderij van Nederland is te bewonderen in Panorama Mesdag.

Ook voor kinderen is er in Den Haag van alles te doen. Ontdek in het Museon de technologie die in de Romeinse tijd werd gebruikt, of bekijk in het Sealife Centre Scheveningen het leven onder de golven. Je kunt een bezoek brengen aan Madurodam, Drievliet of Duinrell, maar je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen zandkasteel bouwen op het strand.


Tweede extra afbeelding van Appartement Appartement Kussengevecht in Den Haag
Derde extra afbeelding van Appartement Appartement Kussengevecht in Den Haag

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 6 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
TienervriendelijkTienervriendelijk
RustigRustig
Strand dichtbijStrand dichtbij
Draadloos internetDraadloos internet

Contactgegevens en locatie

Valkenboskade
2563 GN  Den Haag
Telefoon:   070-8890928
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl