header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

B&B Kussengevecht - Den Haag

 
Bed and BreakfastBed and Breakfast

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bed and Breakfast B&B Kussengevecht in Den Haag Eerste extra afbeelding van Bed and Breakfast B&B Kussengevecht in Den Haag B&B Kussengevecht biedt alles wat belangrijk is voor een ontspannen verblijf in Den Haag. De bedden zijn goed, het ontbijt is vers en de kamers zijn heerlijk rustig. Iedere kamer heeft eigen sanitair, TV/DVD, gratis Wifi en gratis koffie/thee. U kunt gebruikmaken van de gastenkeuken waar om zelf een eenvoudige maaltijd klaar te maken of om gratis koffie/thee te zetten..

Kussengevecht ligt tussen stad en strand in het levendige Regentessekwartier. Hier vindt u kunst en cultuur, een grote supermarkt, leuke kleine buurtwinkels en restaurants uit alle windstreken op loopafstand. Het strand, de musea en het centrum zijn makkelijk bereikbaar met de fiets of met de tram. De tramhalte is op 100 m afstand (lijn 12).

Er zijn vele mogelijkheden voor excursies en rondleidingen in Den Haag en Scheveningen. Bijvoorbeeld een stadswandeling waarin de geheimen van het Binnenhof worden verteld of een leuke fietstocht langs Koninklijk Den Haag. Den Haag heeft een hoogstaand aanbod van musea en prachtige tentoonstellingen. Met recht kan Den Haag een stad vol kunst en cultuur genoemd worden. Zo heeft het Mauritshuis een uitgebreide collectie van grote meesters, met als 'pareltje' het Meisje met de Parel van de schilder Vermeer. Het Gemeentemuseum heeft een vaste collectie met veel schilderijen van Piet Mondriaan en het enige 19e eeuwse panoramaschilderij van Nederland is te bewonderen in Panorama Mesdag.

Ook voor kinderen is er in Den Haag van alles te doen. Ontdek in het Museon de technologie die in de Romeinse tijd werd gebruikt, of bekijk in het Sealife Centre Schevingen het leven onder de golven. Je kunt een bezoek brengen aan Madurodam, Drievliet of Duinrell, maar je kunt natuurlijk ook gewoon je eigen zandkasteel bouwen op het strand.
Tweede extra afbeelding van Bed and Breakfast B&B Kussengevecht in Den Haag
Derde extra afbeelding van Bed and Breakfast B&B Kussengevecht in Den Haag

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 6 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
TienervriendelijkTienervriendelijk
RustigRustig
Strand dichtbijStrand dichtbij
Draadloos internetDraadloos internet

Contactgegevens en locatie

Weimarstraat 94
2562 HB  Den Haag
Telefoon:   070-8890928
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl