header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Vakantiepark Bonte Vlucht - Doorn

 
Bungalow, vakantiehuisBungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Vakantiepark Bonte Vlucht in Doorn Eerste extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Vakantiepark Bonte Vlucht in Doorn In Doorn, in de levendige regio Utrecht, vind je Vakantiepark Bonte Vlucht.
Op dit leuke familiepark is er voor iedereen wat te doen. Lekker zwemmen in het verwarmde openluchtzwembad, zonnen op de grote zonneweide. Je hoeft je geen dag te vervelen met de activiteiten van Bonte Vlucht.
Bovendien heeft de prachtige Utrechtse omgeving veel te bieden met leuke uitstapjes en geweldige bezienswaardigheden. Op vakantiepark Bonte vlucht kan je optimaal genieten van je vakantie.

Bonte Vlucht is een echt familiepark en dat is goed te merken. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen. In vakanties is er een leuk animatieprogramma voor de kinderen. In de kinderclub is het altijd gezellig, de kinderen kunnen hier lekker knutselen en leuke spelletjes doen. In de speeltuin staan leuke speelattributen. Ook de omgeving biedt genoeg mogelijkheden om de kinderen te vermaken.

Vakantiewoningen

Comfortabel genieten in campingsfeer, dat doe je beslist met de vakantiewoningen op de Bonte Vlucht.
Bij het hoofdgebouw vind je diverse appartementen in hotelstijl. De ruime appartementen bestaan in de variant tot 4 personen met 2 slaapkamers en een variant met 1 slaapkamer waar 2 tot 4 personen kunnen verblijven. De ruime woonkamer en keuken, evenals de badkamer compleet met ligbad en de grote slaapkamers maken dit tot een heerlijke bestemming.
Ook hebben wij enkele prachtige 4 persoon chalets op het park voor vakantieverhuur. Deze liggen midden tussen de bomen op het schitterende bosrijke park. 

Kamperen

Kamperen midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, wakker worden met het gekwetter van vogels en de geur van dennenbomen, heerlijk toch.
Op de kampeerplaatsen en camperplaatsen van vakantiepark Bonte Vlucht wordt dit werkelijkheid. De gezellige kleinschalige kampeervelden zijn opgedeeld in plaatsen tussen 100 en 200m2, waar je met je tent, caravan of camper heerlijk staat.
Genieten van de natuur staat centraal op vakantiepark Bonte Vlucht. 

Bij vakantiepark Bonte Vlucht ben je verzekerd van een geweldige vakantie. Met de faciliteiten die het park te bieden heeft ben je voorzien van plezier, comfort en relaxatie.
Op en rondom het terrein zijn er veel leuke dingen te doen, niemand hoeft zicht te vervelen. Voor de actieve vakantiegangers heeft het park een “all weather” tennisbaan, jeu de boulesbaan en sportveld.
Elke dag zijn er leuke activiteiten te doen.

Voor reserveringen: 085-0704777 Succes Holidayparcs
Tweede extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Vakantiepark Bonte Vlucht in Doorn
Derde extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Vakantiepark Bonte Vlucht in Doorn

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
ZwembadZwembad
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Leersumsestraatweg 23
3941 MN  Doorn
Telefoon:   0343-473232
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl