header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Recreatiecentrum het Eibernest - Eibergen

 
Bungalow, vakantiehuisBungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Recreatiecentrum het Eibernest in Eibergen Eerste extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Recreatiecentrum het Eibernest in Eibergen Het Eibernest is gelegen in de mooie Gelderse Achterhoek vlak bij de Duitse grens. Een mooi wisselend landschap, ideaal om te wandelen, fietsen of een toertocht met de auto te maken. Eibergen is centraal gelegen, waar u ook vandaan komt. Mocht 't weer een dag wat minder zijn, mogelijkheden genoeg voor een leuke dagtrip Pretpark Hellendoorn (45 min.), Warner Bros Movieworld (Duitsland, 60 min.), Het land van Jan Klaassen (40 min.) of een leuk dagje winkelen in Duitsland? Vanuit Eibergen bent u er zo !!En natuurlijk niet te vergeten de manege op 200 meter afstand van "Het Eibernest". Ook zij staan met hun pony's en paarden borg voor vele uurtjes vakantieplezier.
"Het Eibernest" en de Achterhoek samen, gewoon doen voor een fijne vakantie.

Faciliteiten


Wij verhuren bungalows en kampeerplaatsen, jaar- en seizoenplaatsen.
Het park beschikt over:diverse speeltuinen, 2 verwarmde openluchtzwembaden, ligweide met ligbedden, kantine annex restaurant, snackbar, wasserette, sportveld, volleybalveld, fietsverhuur, midgetgolfbaan, 2 biljarttafels, draadloos internet op het gehele terrein(tegen betaling) en broodservice. In alle schoolvakanties staat ons recreatieteam elke dag voor u en uw kinderen klaar en organiseren dan voor elk wat wils, zoals bingo, themafeesten, disco playbackshows, etc., etc.

Bungalows


Op het park staan 33 vrijstaande stenen bungalows verdeeld in 2 typen. Type A tot maximaal 6 personen.(4 slaapkamers) Type B tot maximaal 6 personen(3 slaapkamers) De bungalows zijn allen volledig ingericht. Het meenemen van 2 huisdieren is toegestaan. Kinderbedje/kinderstoel kunt u bij boeking gratis reserveren.
De bungalows zijn in 2019 te huur per weekend/midweek of week per 29-3 t/m 25-10. .
Wisseldag voor weekverhuur vrijdag of maandag.

Camping


Het Eibernest biedt u ruime kampeerplaatsen van 100m2 verdeeld over diverse velden. Met water, waterafvoer en elektra(10amp) op elke plaats. Diverse velden zijn voorzien van speeltoestellen.
Wisseldag voor kampeerplaats iedere dag van de week.
Jaar- en seizoenplaatsen
Tevens beschikt het Eibernest over jaarplaatsen en seizoenplaatsen voor zowel tent, tour- of stacaravan. De plaatsen zijn 150m2. Alle plaatsen zijn voorzien van water, riolering en een 10amp elektrische aansluiting. Deze plaatsen zijn ’t gehele jaar beschikbaar voor recreatief gebruik. Aanbieding nieuwe jaarplaats € 350,- korting.
Tweede extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Recreatiecentrum het Eibernest in Eibergen
Derde extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Recreatiecentrum het Eibernest in Eibergen

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
ZwembadZwembad
Huisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Kerkdijk 1
7152 DB  Eibergen
Telefoon:   0545-471268
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl