header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

RCN Vakantiepark de Jagerstee - Epe

 
Stacaravan, chaletStacaravan, chalet

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Stacaravan, chalet RCN Vakantiepark de Jagerstee in Epe Wilt u wandelen, fietsen of toeren door een afwisselend landschap van schaduwrijke bossen, paarse heidevelden en groen rivierenlandschap met aan elke einder de contouren van een mooi dorp of interessante plaats? Dan is RCN de Jagerstee een ideale bestemming voor uw vakantie. Gelegen in een van de mooiste natuurgebieden van Nederland - de Veluwe - kunt u vanuit RCN de Jagerstee echt alle kanten uit!

Van mei tot september kunt u terecht in ons met zonne-energie verwarmde zwembad, dat een apart ploeterbad heeft voor de kleintjes en een ruime zonneweide. Daarnaast biedt de Jagerstee verschillende recreatiefaciliteiten voor kinderen en jongeren, zoals een overkapte speelplaats, een openluchttheater, een speeltuin, een midgetgolfbaan en een groot sportveld. Het recreatieteam verzorgt bovendien van april t/m oktober tijdens weekenden en schoolvakanties een uitgekiend recreatieprogramma met leuke en spannende activiteiten voor jong en oud.

In het gezellige restaurant dat geopend is van eind maart tot eind oktober kunt u terecht voor een heerlijke maaltijd. U bestelt bijvoorbeeld een compleet driegangen keuzemenu of een lekkere pizza, maar een hapje uit de snackbar halen kan natuurlijk ook. Wat u ook kiest, het is allemaal heel betaalbaar en als u een horecakortingsbon of een welkomstbon inlevert is de prijs nog aantrekkelijker!


Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 6 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
RustigRustig
RolstoelvriendelijkRolstoelvriendelijk
ZwembadZwembad
Gratis parkerenGratis parkeren
Huisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan

Contactgegevens en locatie

Officiersweg 86
8162 NR  Epe
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl