header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

De Lindenhof - Geijsteren

 
GroepsaccommodatieGroepsaccommodatie

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Groepsaccommodatie De Lindenhof in Geijsteren Eerste extra afbeelding van Groepsaccommodatie De Lindenhof in Geijsteren Voor een gezellig verblijf met vrienden of een samenzijn met je geliefden is Groepsaccommodatie en Bed & Breakfast De Lindenhof een perfecte keuze. Hou je daarbij ook van het buitenleven en kun je genieten van mooie vergezichten of vind je het fijn om een vuurtje te stoken? Dan ben je de perfecte gast bij De Lindenhof.
Ook is De Lindenhof een mooie plaats voor een zakelijke bijeenkomst, denk bijvoorbeeld aan een teamuitje. De Lindenhof behoort tot het landgoed Geijsteren en ligt midden in het pittoreske dorpje Geijsteren in Noord-Limburg. Het is een monumentale boerderij uit 1840 met een mooie binnenplaats en een weids uitzicht over de landerijen. De Lindenhof is een karakteristieke boerderij met de nodige basisvoorzieningen.

Vanuit De Lindenhof kun je de mooiste wandelingen maken, het Pieterpad loopt hier voorbij. De Maas ligt op een steenworp afstand, je staat in het bos als je de straat uitloopt en het landgoed van de baron ligt aan je voeten.

In de maanden mei, juni, juli en augustus 2020 hebben wij De Lindenhof anders ingedeeld. We hebben twee losse vakantiewoningen met een eigen ingang, eigen keuken, eigen badkamer en eigen woonkamer. Ze zijn los van elkaar of in combinatie met elkaar te huren. In 't Bakhuuske kunnen maximaal 4 personen overnachten. In De Boerderij kunnen maximaal 13 personen overnachten.
Kijk voor beschikbaarheid en de prijzen op onze site of stuur ons een mailtje.
Tweede extra afbeelding van Groepsaccommodatie De Lindenhof in Geijsteren
Derde extra afbeelding van Groepsaccommodatie De Lindenhof in Geijsteren

Eigenschappen

RolstoelvriendelijkRolstoelvriendelijk
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Gratis parkerenGratis parkeren
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Dorpstraat 7
5862 AE  Geijsteren
Mobiel:   06-46651037
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl