header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Hotel Goud en Zilver - Gorinchem

 
HotelHotel

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Hotel Hotel Goud en Zilver  in Gorinchem Eerste extra afbeelding van Hotel Hotel Goud en Zilver  in Gorinchem Een street hotel in hartje Gorinchem
Bij Goud & Zilver verblijft u in unieke suites, inspirerend ingericht en uiterst comfortabel. We verwelkomen u graag als onze gast in ons hotel. Zowel voor een enkele nacht of een weekendje weg als voor een langere periode. Onze suites zijn de perfecte basis voor ieders wens en verblijf.

Hotel Goud & Zilver is met recht een unieke plek om te overnachten. In verschillende historische panden aan de sfeervolle winkelstraat Langedijk hebben we 15 unieke suites gecreëerd. Iedere suite is met aandacht en oog voor detail ingericht. Overnachten in hotel Goud & Zilver is als logeren in een stadse loft. Een ervaring waarbij genieten centraal staat!

Short Stay suites in hartje centrum

Ons hotel bestaat uit 15 comfortabele en eigenzinnige Short Stay suites. Elke kamer heeft zijn eigen karakter en bijzonderheden. De suites zijn ontworpen, ingericht en aangekleed door de eigenaar. Het resultaat is een mix van bijzondere ruimten, kwalitatieve materialen, design, kunst en accessoires.

Luxe badkamers, geweldige uitzichten, binnentuinen, ingerichte keukens, eet- en loungehoeken; met welk doel u Gorinchem ook bezoekt, u zult maximaal kunnen ontspannen in onze suites.
Thuiskomen met een gouden randje, noemen wij dat.

La Kantina en Le Lobby

Naast de faciliteiten die de suites bieden, kunt u natuurlijk ook buiten de deur bij ons terecht voor een goed ontbijt of een borrel. In ontbijtbar La Kantina verwelkomen we u graag voor een vers ontbijt en perfect kopje koffie. Een kop thee, mooie wijn of smakelijke whiskey kunt u tevens nuttigen in Le Lobby, een sfeervolle open honesty bar voor onze gasten.
Uw verblijf maken we ook graag extra aangenaam met verschillende arrangementen, waarbij we overnachten combineren met culinair genieten!
Tweede extra afbeelding van Hotel Hotel Goud en Zilver  in Gorinchem
Derde extra afbeelding van Hotel Hotel Goud en Zilver  in Gorinchem

Eigenschappen

RustigRustig
Strand dichtbijStrand dichtbij
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij
Meer dichtbijMeer dichtbij
Viswater dichtbijViswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Langendijk 60
4201 CJ  Gorinchem
Telefoon:   0183-515977
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl