Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Boerenloft - Harfsen

Bed and Breakfast

Beschrijving

U verblijft in onze luxe boerenloft met twee slaapkamers, waar 4 slaapplaatsen gecreëerd zijn. U bevindt zich temidden van de prachtige natuur in het typische Achterhoeks coulissen landschap. De oude Hanzesteden Deventer en Zutphen bevinden zich op zo’n 10 kilometer afstand van uw loft en zijn het bezoeken meer dan waard.
In de woonkamer staat een bruine leren sofa die tevens gebruikt kan worden als slaapplek voor maximaal 2 personen.
Het woongedeelte is alleen te bereiken via een trap en is derhalve minder geschikt voor minder valide personen. De trap is niet af te sluiten waardoor onze boerenloft tevens minder geschikt is voor jonge kinderen.
Uw bedden zijn opgemaakt bij aankomst en tevens treft u voldoende badlinnen aan. Er hangt een mooie handzeep bij uw wastafel op de slaapkamer. Deze mag u na uw verblijf meenemen naar huis.

Onder uw boerenloft op de begane grond bevind zich een fraai verwarmd zwembad van 11 x 4 meter met lichttherapie. Dit zwembad kunt u uiteraard onbeperkt gebruiken. Via de openslaande deuren komt u op het ruime buitenterras waar het in het voorjaar en de zomer heerlijk vertoeven is op de ligbedden

Eigenschappen

Rustig
Gratis parkeren
Bos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Broekstraat 23
7217 SN  Harfsen