header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

starstarstarstar Gastenverblijf van Putten t Puttertje - Hattemerbroek

 
Bungalow, vakantiehuisBungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Gastenverblijf van Putten t Puttertje in Hattemerbroek Eerste extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Gastenverblijf van Putten t Puttertje in Hattemerbroek Het Puttertje (Een gastenverblijf in de natuur, gelegen aan de bosrand)

Een vakantie onderkomen waar men geheel zelfstandig, gezellig en knus kan verblijven, met volop privacy en een grote tuin rondom . Dat allemaal heeft U bij Het Puttertje. Een gastenverblijf wat van alle gemakken is voorzien. Er is een aparte doucheruimte met toilet en wastafel, een apart keukenblok (koffie en thee) enz. Verder zijn er bedlinnen en handdoeken, tv, Wifi, radio, tuinstoelen, comfortabele stoelen en bedden. enz. alles wat uw verblijf aangenaam kan maken.
In het gastenverblijf zijn 2 gedeeltes die aan bovenstaande criteria voldoen n.l. Het Hooikamer verblijf en het Zadelkamer verblijf. De twee verblijven zijn geheel apart van elkaar gelegen onder 1 dak.

Voor 2 personen (echtpaar, 2 vrouwen of 2 mannen enz.)
Men heeft dan de keus uit 2 gastenverblijven, Het Hooikamer verblijf of het Zadelkamer verblijf. Het Hooikamer verblijf is iets ruimer qua vloeroppervlak. Verblijft men hier langer dan 2 nachten dan krijgt men de Stalkamer er gratis bij. (Deze optie heeft het Zadelkamer verblijf niet) Uw woonruimte bestaat dan uit de Stalkamer (slaapkamer), Hooikamer (woonvertrek) Keuken en een aparte doucheruimte.

Voor 4 personen. ( 2 echtparen), Een groep vrienden of vriendinnen. Of gezinnen met 1 of 2 kinderen.
De 2 echtparen kunnen al de twee gastenverblijven kiezen (dus een echtpaar in het Hooikamer verblijf en een echtpaar in het Zadelkamer verblijf. Men is dan volledig op zichzelf en gescheiden van elkaar.
Men kan ook het Hooikamer verblijf nemen aangevuld met de Stalkamer. Men is dan wel op elkaar aangewezen. In principe bewoont men een bungalow met 4 personen. (het is de goedkoopste oplossing, de 3e en 4e persoon betalen ieder 15€ per nacht (kinderen beneden de 12 jaar 10€)

Het Puttertje kan ook als B&B worden geboekt dus inclusief ontbijt. De prijs voor het ontbijt is € 12,50 per overnachting en op basis van 2 personen.


In de omgeving van Het Puttertje is van alles te doen. Natuurliefhebbers kunnen vanuit het huisje een prachtige bos wandeling maken. Door het omvangrijk bosgebied ligt een uitgebreid netwerk van verharde fietspaden. In diverse richtingen kan men prachtige fietstochten maken. (dus fietsen meenemen) Heel interessante plaatsen in de omgeving zijn Elburg (10 km), Hattem (loopafstand), Zwolle (4 km), Kampen (15 km) en Epe (20 km)
Tweede extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Gastenverblijf van Putten t Puttertje in Hattemerbroek
Derde extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Gastenverblijf van Putten t Puttertje in Hattemerbroek

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 4 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
RustigRustig
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Gratis parkerenGratis parkeren
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Elburgerweg 23
8094 PE  Hattemerbroek
Telefoon:   0383764950
Mobiel:   0628735888
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl