header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Vakantieboerderij Looz Corswarem Hoeve - Heeswijk-Dinther

 
GroepsaccommodatieGroepsaccommodatie

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Groepsaccommodatie Vakantieboerderij Looz Corswarem Hoeve in Heeswijk-Dinther Eerste extra afbeelding van Groepsaccommodatie Vakantieboerderij Looz Corswarem Hoeve in Heeswijk-Dinther Groepsaccommodatie De Looz Corswarem Hoeve is gelegen langs een stromend beekje, aan de rand van het terrein van kasteel Heeswijk. De landelijke ligging in bos en weiden biedt volop mogelijkheden tot ontspanning en garandeert een optimale privacy.

Vakantieboerderij

De vakantieboerderij biedt plaats aan 24 personen van wie max 10 rolstoelgebruikers.
De woon-eetkamer (100m2) is gezellig ingericht met een zithoek en eetgedeelte. De openslaande deuren geven toegang tot het terras met een fraai uitzicht over het Brabantse landschap. De keuken is ingericht met een 4-pits groot ATAG fornuis, 2 warmhoud pitten, oven, magnetron, koelkast en vriezer. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de spoelkeuken met snel vaatwasser.

Wat te doen

Voor de kinderen en jong volwassenen zijn diverse spellen aanwezig zoals tafeltennistafel, tafelvoetbaltafel, sjoelbak, gezelschapsspellen en fietsen. De drempelvrije bereikbare, zonnige terrassen bieden een schitterend uitzicht op de rijk gevarieerde natuur. Er zijn twee mooi aangelegde tuinen.
Een tuin met diverse aangepaste schommels en andere speelgelegenheden en een tuin met een mooie rolstoelvriendelijke wandeltuin. Het geheel is veilig omgeven door een afsluitbare omheining, welke door een groenstrook aan het oog onttrokken wordt. Aan de achterzijde van de boerderij ligt een moestuin. In overleg kunt u gebruik maken van seizoensproducten.
Als extra service staan diverse fietsen ter beschikking. Zo zijn er 2 damesfietsen, en in overleg speciale (zorg) fietsen.

Rolstoelvriendelijk

De accommodatie is rolstoel toegankelijk en aangepast voor mindervaliden. De badkamer is voorzien van een douchestoel, het toilet beschikt over beugels, er zijn verschillende elektrische hoog-laag bedden en zowel de begane grond als het terras is rolstoelvriendelijk.

Deze oude pachtboerderij die in gebruik is als vakantieboerderij, conferentieruimte en leerwerkplek voor mensen met een verstandelijke beperking.
Een Uniek project waar mensen met een beperking vanuit hun dagbesteding de vakantieboerderij en zijn omgeving onderhouden en verzorgen

In samenspraak met u kunnen wij extra services bieden om uw vakantieplezier te vergroten. Zo bieden wij bijvoorbeeld mogelijkheden voor de verzorging van uw lunch tijdens een midweek.
Tweede extra afbeelding van Groepsaccommodatie Vakantieboerderij Looz Corswarem Hoeve in Heeswijk-Dinther
Derde extra afbeelding van Groepsaccommodatie Vakantieboerderij Looz Corswarem Hoeve in Heeswijk-Dinther

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
RolstoelvriendelijkRolstoelvriendelijk
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Gratis parkerenGratis parkeren
Huisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Kasteel 3
5473 VA  Heeswijk-Dinther
Telefoon:   06-10461467
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl