header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Staatsie 1866 - Hegelsom

 
Bed and BreakfastBed and Breakfast

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bed and Breakfast Staatsie 1866 in Hegelsom Eerste extra afbeelding van Bed and Breakfast Staatsie 1866 in Hegelsom Bed and Breakfast en Lunchroom Staatsie 1866 is gevestigd in het monumentale stationsgebouw op Station Horst-Sevenum.
Of je met de trein aangekomen bent, met de auto, te voet of met de fiets, Staatsie 1866 is een gezellige plek om te ontbijten of te lunchen, een high-tea te beleven én natuurlijk te logeren. Vanuit Staatsie 1866 starten diverse fiets- en wandelroutes.
Bij Staatsie 1866 werken bijzondere medewerkers met een beperking die werken aan hun talenten.

Overnachten

Wij bieden u op de eerste verdieping 2 kamers, elk voor 2 personen. Ook is er de mogelijkheid om een 3e persoon te laten slapen op een slaapbank. Op aanvraag is er een babybedje aanwezig. U maakt gebruik van een gedeelde badkamer. Er staat verder een koelkast en tv tot uw beschikking. Thee- en koffie, frisdrank en zoetigheden zijn te koop. Het ontbijt is optioneel bij te boeken. Lunchen en dineren is op verzoek ook mogelijk. Alle kamers bieden gratis WiFi. De kamers kijken uit op het spoor of het groene Limburgse landschap.

Omgeving

In de nabije omgeving van Staatsie 1866 bevinden zich diverse recreatiemogelijkheden zoals horecagelegenheden, speeltuinen en attractieparken, die allemaal uitstekend bereikbaar zijn met het openbaar vervoer. De dichtstbijzijnde supermarkt vindt u op 750 meter afstand in Sevenum. Wij hebben gratis parkeerruimte voor de deur. Zo kunt u direct aansluiten aan verschillende wandel- en fietsroutes in onze regio: Staatsie 1866 ligt op 200 meter van knooppunt 75. Met de auto rijdt u in 30 minuten naar Roermond en in 40 minuten naar Eindhoven. Het centrum van Horst bevindt zich op 3 km afstand.
Tweede extra afbeelding van Bed and Breakfast Staatsie 1866 in Hegelsom
Derde extra afbeelding van Bed and Breakfast Staatsie 1866 in Hegelsom

Eigenschappen

RustigRustig
Gratis parkerenGratis parkeren
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Stationsstraat 151
5963 AA  Hegelsom
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl