Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Resort Città Romana - Hellevoetsluis

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

RESORT CITTÀ ROMANA

Stelt u zich eens voor: een omgeving van stranden en duinen. Veel groen, natuur en water in Nederland. Volop mogelijkheden voor recreëren. En dan ook nog eens eenluxe villa, voorzien van alle moderne gemakken. Dat vindt u op Resort Città Romana te Hellevoetsluis in de Nederlandse Provincie Zuid-Holland. Een vakantiepark in Nederland op slechts een half uurtje rijden van zowel Zeeland als havenstad Rotterdam.

Vakantiewoningen

Resort Città Romana biedt u meerdere type vakantiewoningen in Nederland.
Uniek bij Resort Città Romana is dat elke dag van de week een aankomst- en vertrek dag is. Zo kunt u zelfs voor 1 nacht een vakantiewoningen huren. Zo heeft u de luxe en comfort van een complete vakantiewoning met boekingsflexibiliteit van een hotelkamer.

Op het park zijn 4-, 6- en 10-persoonswoningen en wij beschikken over 4 wellnesswoningen met een sauna, ligbad en inloopdouche in de woning. Alle woningen hebben een ruime tuin met uitzicht op een prachtige vijver of omgeven door groen.
De woningen zijn standaard uitgerust met opgemaakte bedden en 2 handdoeken per persoon.

Faciliteiten

De faciliteiten van Vakantiepark Resort Città Romana zijn in het 1e kwartaal van 2023 volledig gerenoveerd en bieden mooie mogelijkheden voor ontspanning. In het centrumgebouw vindt u, naast de lounge en de receptie, een zwembad met kinderbad, sauna en een restaurant.
Ontspannen kunt u in de beautysalon of in de massagesalon.
Voor uw vergeten boodschapjes en vers gebakken broodjes en croissants kunt u dagelijks terecht in het winkeltje in de lounge. Restaurant Duinhoek In het centrumgebouw van vakantiepark Città Romana vindt u Restaurant Duinhoek. Hier bent u welkom voor lunch, borrel en diner. De keukenbrigade wordt aangevoerd door chef-kok Hamada. Ze bereiden met veel passie heerlijke gerechten voor u. De menukaart is zeer gevarieerd, dit maakt het restaurant geschikt voor jong en oud. Voor meer informatie, beschikbaarheid en reserveringen kunt u contact opnemen met Vakantiepark Resort Città Romana.

Eigenschappen

Max 6 personen
Kindvriendelijk
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Strand dichtbij
Zwembad
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Sauna
Bos dichtbij
Meer dichtbij
Viswater dichtbij
Oplaadpunt fiets

Contactgegevens en locatie

Parkweg 1
3221 LV  Hellevoetsluis
Telefoon:   0181-334444