header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

starstarstarstarstar Recreatiecentrum de Vogel - Hengstdijk

 
GroepsaccommodatieGroepsaccommodatie

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Groepsaccommodatie Recreatiecentrum de Vogel in Hengstdijk Eerste extra afbeelding van Groepsaccommodatie Recreatiecentrum de Vogel in Hengstdijk Recreatiecentrum de Vogel is een gezellige 5 sterren gezinscamping recht aan het binnenmeer 'de groot vogel'.

Wij zijn verkozen tot 'Best camping 2014 & 2015'!

Een ideaal gezinspark waar kinderen centraal staan. Voor kinderen betekent kamperen op recreatiecentrum de Vogel veel spelen met vriendjes en vriendinnetjes. De camping heeft alles in huis om het kinderen naar de zin te maken: voorzieningen om te spelen en te zwemmen en een heel uitgebreid animatieprogramma.

Sinds kort is onze camping voorzien van Plaza de Vogel. Een multifunctioneel gebouw met overdekt zwembad met superlange glijbaan, spraypark, grote binnenspeeltuin, cafetaria en restaurant.

De camping is van alle gemakken voorzien om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De natuurlijk begroeiing van struiken, bomen en planten geven de camping een prachtig aankijk. Daarnaast is het ook een prima uitvalsbasis voor vele interessante uitstapjes. Leuke en gezellige stadjes en mooie oude steden liggen in de omgeving.


Onze gezellige kampeerboerderij is gelegen op recreatiegebied De Vogel, direct aan het grote binnenmeer ´De groot vogel´. Daarnaast is de accomodatie omgeven door prachtige natuurgebieden...
De kampeerboerderij bestaat uit twee groepsaccommodaties: de boerenschuur voor maximaal 88 personen en het familiehuis voor maximaal 20 personen.

De boerenschuur

De boerenschuur maximaal 88 personen ziet er niet alleen gezellig uit, maar biedt bovendien ook alle comfort die men van een goede kampeerboerderij mag verwachten. De accommodatie is opgedeeld in 2 grote recreatieruimten waartussen een schuifwand is aangebracht. In een van de recreatieruimten staat een grote openhaard. Boven zijn twee slaapgalerijen met een open vide. Tevens is er een volledig ingerichte keuken met allerlei voorzieningen, twee grote waslokalen (douches, wastafels en toiletten) en een aparte vergader/werkruimte. Buiten staan er grote banken en tafels waar u gezellig kan zitten! U kunt de boerenschuur in het geheel afhuren en is ook aantrekkelijk voor kleinere groepen.

Het familiehuis

Het gezellige en romantische familiehuis is opgebouwd uit drie luxe, moderne bungalows die aaneengeschakeld zijn en zo een groot onderkomen vormen voor een gezelschap van 20 personen. U kunt het familiehuis ook apart huren (6 of 14 personen) of de gehele accommodatie. De bungalows kunnen gescheiden worden door een schuifwand en een (dichte) deur. Het familiehuis biedt naast het gezellig samenzijn ook de mogelijkheid voor privacy en alle comfort die u van een vakantiehuis mag verwachten. In het familiehuis zijn 10 slaapkamers.
Tweede extra afbeelding van Groepsaccommodatie Recreatiecentrum de Vogel in Hengstdijk
Derde extra afbeelding van Groepsaccommodatie Recreatiecentrum de Vogel in Hengstdijk

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 88 personen
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
ZwembadZwembad
Gratis parkerenGratis parkeren
Huisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan
Draadloos internetDraadloos internet
SaunaSauna
Meer dichtbijMeer dichtbij
Viswater dichtbijViswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Vogelweg 4
4585 PL  Hengstdijk
Telefoon:   0114-681625
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl