Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Waddenhuus De Groot Recreatie - Hippolytushoef

Groepsaccommodatie

Beschrijving

Midden in het Wieringer landschap en gelegen aan het Werelderfgoed Waddenzee ligt deze 28 persoons groepsaccommodatie (HNH022).
Samen met HNH023 (10 personen) en HNH024 (10 personen) te boeken voor 48 personen. De accommodaties zijn comfortabel, modern ingericht en van alle gemakken voorzien.

De accommodatie HNH022 bestaat eigenlijk uit twee woningen die middels een tussendeur met elkaar verbonden zijn, waardoor er 2 televisies, 2 woonkamers en 2 keukens beschikbaar zijn. Daarnaast is in een van de woningen een badkamer voor mindervaliden op de begane grond.
Bij de HNH024 staat de hottub en de buitensauna onbeperkt tot uw beschikking.

Iedere accommodatie heeft zijn eigen terras en daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van het ruime perceel (6000 m2) waarop o.a. de speeltuin met piratenboot, klim- en schommelrek staat.
Ontbijt en diner op aanvraag mogelijk. Kinderbed op aanvraag te huur. Midweek (maandag-vrijdag) en weekend (vrijdag-maandag) gedurende het hele jaar te boeken.

Boei-Badderen

Nooit van gehoord. Wat is dat?
Op de Waddenzee zijn de vaarwegen met kleine en grote boeien aangegeven. En u weet, wij wonen aan de Waddenzee, dus ja… waarom zouden we niet twee grote Wadboeien op ons erf zetten.
Imposant om te zien en zo… maar nu komt het: je kunt er ook in baden en badderen!
Ahaaa, da's nieuw!
Jawel… elke ochtend stroomt er vers, schoon water van een zeer aangename temperatuur in de boei. De voorzijde is open, trappetje erbij, hop-en-plons en u bent aan het Boei-Badderen.
Uiterst relaxed en tegelijk een boeiende ervaring zeg maar.
De HNH022 en de HNH023 hebben beiden een BoeiBad tot de beschikking.

Wat te doen in de omgeving

De eigenaar biedt diverse arrangementen aan, waaronder wadlopen, sportvissen, rondvaarten etc.
Daarnaast kunt u diverse uitstapjes maken naar o.a. de Noordzeekust (25 km), Amsterdam, de Waddeneilanden, bollenvelden, Alkmaar en Den Helder. Bij De Groot Recreatie is uw verblijf altijd vol prettige verrassingen.

Eigenschappen

Max 48 personen
Kindvriendelijk
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Sauna
Meer dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Gemeenelandsweg 50
1777 NN  Hippolytushoef