header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Landgoed de Biestheuvel - Hoogeloon

 
GroepsaccommodatieGroepsaccommodatie

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Groepsaccommodatie Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon Eerste extra afbeelding van Groepsaccommodatie Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon Groepsaccommodaties op Landgoed de Biestheuvel
Zoekt u een groepsaccommodatie voor een weekendje weg, bedrijfsuitje of personeelsfeest? Landgoed de Biestheuvel verwelkomt u graag in één van onze 9 groepsaccommodaties, waarvan er meerdere het predicaat 5 sterren hebben. Zowel kleine als grote groepen voelen zich thuis op ons unieke landgoed. De grootte van de verschillende vakantiehuizen is afgestemd op groepen van 12 tot 43 personen. Onze totale capaciteit is groot genoeg voor 245 personen. Landgoed de Biestheuvel is zeer flexibel: u kunt de 9 groepsaccommodaties afzonderlijk of als één geheel huren.

Aantrekkelijke omgeving voor jong en oud
Kiest u voor een groepsaccommodatie op Landgoed de Biestheuvel? Dan laat u uw oog vallen op een bijzonder stukje Nederland: de Kempen in Brabant. Deze regio ligt onder de rook van Eindhoven en strekt zich uit van Tilburg tot over de Belgische grens. In de Nederlandse en Belgische Kempen snuift u historie op in oude dorpskernen met aantrekkelijke winkeltjes en antiekmarkten. De prachtige natuurgebieden vormen het decor van een sportieve wandeling of fietstocht. En op de sfeervolle terrasjes geniet u met volle teugen van de Bourgondische charme. De Kempen is gastvrij voor jong en oud. Bent u met kinderen op pad? Informeer dan naar één van de vele kindvriendelijke adresjes in de regio.

Maaltijdservice
Een themafeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest is niet compleet zonder een hapje en een drankje. Onder het motto van ‘gemak dient de mens’ kunt u gebruikmaken van onze maaltijdservice. Deze service is op basis van zelfwerkzaamheid in de groepsaccommodatie waarin u verblijft. Afhankelijk van het gekozen arrangement geniet u elke dag van een ontbijt, lunch en 3-gangen diner. Overdag kunt u onbeperkt genieten van een kopje koffie en/of thee. Wilt u een speciaal tintje geven aan uw middag of avond? Graag bespreken we met u de extra mogelijkheden van bijvoorbeeld een wijnproeverij of hapjes buffet.

Outdoor activiteiten
Op Landgoed de Biestheuvel zijn er naast een heus Doolhof, speeltuin met airtrampoline en diverse wandelroutes ook een groot scala aan outdoor activiteiten te reserveren. Denk bijvoorbeeld aan Expeditie Jones, of een rondje op de Kickbike Fat Max Elektrische steps. Maar ook ons Escape House is geschikt voor groepen, net als de Reuzenspelen. Wanneer we meer weten over de samenstelling van de groep, denken we graag mee voor de meest passende invulling!
Tweede extra afbeelding van Groepsaccommodatie Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon
Derde extra afbeelding van Groepsaccommodatie Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 245 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
TienervriendelijkTienervriendelijk
RustigRustig
RolstoelvriendelijkRolstoelvriendelijk
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Gratis parkerenGratis parkeren
Huisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Hoogcasteren 25
5528 NP  Hoogeloon
Telefoon:   0497-591257
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl