header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Landgoed de Biestheuvel - Hoogeloon

 
GroepsactiviteitenGroepsactiviteiten

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Groepsactiviteiten Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon Eerste extra afbeelding van Groepsactiviteiten Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon Of het nu om een familieuitje, personeelsfeest, vrijgezellenfeest of teambuilding van uw bedrijf gaat, Landgoed De Biestheuvel heeft uitdagende outdoor mogelijkheden! Passend bij ieder budget. Uiteraard gaan veiligheid en spanning prima samen op Landgoed De Biestheuvel! Op het outdoorterrein bevinden zich diverse survival- en klimparcoursen en een paint-ball-area. Hiernaast heeft Landgoed de Biestheuvel de hoogste schommel van Nederland, genaamd de Giant Swing! Ontdek bijvoorbeeld uw schietkwaliteiten tijdens het boogschieten of test de samenwerking in diverse team opdrachten! De activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs. Verder organiseert men creatieve activiteiten zoals workshops parfum maken of schermen.

Archery Tag - Paintball maar dan met pijl en boog
Archery tag kan het beste beschreven worden als een combinatie tussen trefbal en paintball, u speelt het alleen niet met een bal of paintball pistool, maar met pijl en boog! Archery Tag staat ook bekend als Battle X, Bow Hunt of Arrow Tag. Bij Archery Tag gaat u de strijd aan tegen uw vrienden, collega’s of familie. Met een eigen boog en wat pijlen gaat u het veld in en begint de strijd om te overleven én om zoveel mogelijk punten te halen. U strijdt in twee teams (van uw eigen groep) tegen elkaar en u wordt gedwongen op zoek te gaan naar nieuwe pijlen in het veld.

Landgoed De Biestheuvel creëert samen met u fantastische bedrijfsfeesten of familiefeesten van 10 tot 750 personen. Of het nu gaat om een gezellige feestavond tot aan een gehele dag invulling, wij zorgen dat uw gasten met een voldaan gevoel naar huis gaan.
Geeft u de voorkeur aan viering met een selecte groep vrienden, collega's of wilt u deze keer voor de verandering eens groots uitpakken, compleet met catering en optredens van bekende artiesten? Op zoek naar een gezellige DJ of wilt u uw feest op een vernieuwde manier qua entertainment invullen? Dan kunt u bij ons terecht voor diverse mogelijkheden. Het is toegestaan om zelf voor entertainment/DJ te zorgen maar als u van onze expertise gebruik wilt maken dan kunt u met een gerust hart een keuze maken uit ons aanbod van tafelgoochelaars, DJ's (met karaoke), dinnershows of een theatershows.

Maak ons uw wensen kenbaar en wij verzorgen voor u een dag om nooit te vergeten.
We informeren u ook graag over exclusief vervoer van uw gasten in een Amerikaanse schoolbus.
Tweede extra afbeelding van Groepsactiviteiten Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon
Derde extra afbeelding van Groepsactiviteiten Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon

Eigenschappen

Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Geschikt voor feestenGeschikt voor feesten

Contactgegevens en locatie

Hoogcasteren 25
5528 NP  Hoogeloon
Telefoon:   0497-591257
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl