header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Parkcamping de Graafschap - Hummelo

 
KamperenKamperen

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Kamperen Parkcamping de Graafschap in Hummelo Eerste extra afbeelding van Kamperen Parkcamping de Graafschap in Hummelo Voor echte natuur, wandel en fietsliefhebbers .

Gelderland, Hummelo (bij Doetinchem)
Parkcamping de Graafschap is een kleinschalige camping van 6 ha. gelegen aan de rand van de Kruisbergse bossen. De camping is gelegen in de gemeente Bronckhorst, de grootste platte-landgemeente van Nederland. Wie van wandelen of fietsen houdt kan zijn hart ophalen in de cultuurhistorische Achterhoek.

De Kruisbergse bossen en het coulisselandschap van de Achterhoek lenen zich uitstekend voor heerlijke rustige wandelingen of fietstochten. (Gratis fiets- en wandeltochten vanaf onze camping). Voor wie van echt Achterhoekse gezelligheid houdt, is een bezoek aan de nabij gelegen winkelstad Doetinchem een aanrader, vooral op de marktdagen dinsdag en zaterdag, tevens is een bezoek aan het kleinste stadje Bronkhorst, Doesburg en Zutphen een aanrader.
Onze camping kent veel privacy, rust, een hoog hygiëneniveau en is milieuvriendelijk. Op de bijna 6 hectare zijn er 80 toerplaatsen en 70 vaste plaatsen. Elke plaats heeft kabel-tv, elektra, een watertappunt en afvoer op riolering. U kunt een keuze maken uit een comfortplaats, comfort riant of een comfort riant met uw eigen privesanitair op uw veld. Verder zijn er trekkershutten, Finse kota’s, slaapvaten, podges en stacaravans te huur en er is een veld voor tentjes. Er zijn twee verwarmde sanitair gebouwen (douchen en warm water is gratis). Voor onze kleine gasten is er een speelveld met een grote houten speelboot.

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
RustigRustig
Huisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan

Contactgegevens en locatie

Loenhorsterweg 7c
6999 DT  Hummelo
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl