header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Parkcamping de Graafschap - Hummelo

 
Stacaravan, chaletStacaravan, chalet

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Stacaravan, chalet Parkcamping de Graafschap in Hummelo Eerste extra afbeelding van Stacaravan, chalet Parkcamping de Graafschap in Hummelo Onze camping ligt aan de rand van de prachtige Kruisbergse bossen en er zijn veel mogelijkheden om te fietsen en wandelen. De kruisbergse bossen zijn een van de soortenrijkste in Nederland . Een groot deel hiervan behoort tot het Landgoed Hagen en Het Gelders Landschap en ligt gedeeltelijk op rivierduinen ligt. VVV Doetinchem heeft een mooie fietsroute klaarliggen door dit gebied.

Parkcamping de Graafschap heeft mooie nieuwe chalets/stacaravans te huur op rustige privéveldjes omzoomd door veel groen.
De caravans zijn volledig ingericht en geschikt voor max. 5 personen. Voor een 3e, 4e of 5e persoon wordt een meerprijs per nacht gerekend. De chalets zijn voorzien van dekbedden. Tegen een vergoeding kunt u een dekbed + overtrekset en onderlaken krijgen. De chalets hebben 2 slaapkamers waarvan één met tweepersoonsbed en één met een stapelbed en een éénpersoonsbed. De badkamer is ingericht met een douchecabine, toilet en wastafel met spiegel. In het woon-zit gedeelte staat een TV en uw laptop sluit u aan op ons draadloos netwerk.

Om hygiënische redenen zijn in de chalets geen huisdieren toegestaan, ook geen huisdieren van bezoekers. Roken in de chalets is verboden.

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
RustigRustig

Contactgegevens en locatie

Loenhorsterweg 7c
6999 DT  Hummelo
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl