header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken
´╗┐
Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Parkcamping de Graafschap - Hummelo

 
TrekkershutTrekkershut

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Trekkershut Parkcamping de Graafschap in Hummelo Eerste extra afbeelding van Trekkershut Parkcamping de Graafschap in Hummelo Parkcamping de Graafschap is een kleinschalige camping van 3,9 ha. gelegen aan de rand van de Kruisbergse bossen. De camping ligt in de gemeente Bronckhorst: de grootste plattelandsgemeente van Nederland. Wie van wandelen of fietsen houdt kan zijn hart ophalen in de cultuurhistorische Achterhoek. De Kruisbergse bossen en het coulissenlandschap van de Achterhoek lenen zich uitstekend voor heerlijke rustige wandelingen en fietstochten. Gratis beschrijvingen van fiets- en wandeltochten vanaf onze camping liggen voor u klaar.

Parkcamping De Graafschap biedt veel privacy, rust, een hoog hygi├źneniveau en is milieuvriendelijk. Op de bijna 4 hectare zijn 65 toerplaatsen en 65 vaste plaatsen. Elke plaats heeft elektra, riolering, stromend water en de mogelijkheid tot cai-aansluiting. Verder zijn er trekkershutten en velden voor tentjes. Er is een speeltuin voor onze jongere gasten. Het speeltuintje ligt onder aan een zandbult en is voorzien van schommels, glijbaan, speelhuisje en klimtoestellen.

De Trekkershutten:
Voor wie op doorreis is in de Achterhoek, staan er twee trekkershutten op de camping. Elke hut is tegen een geringe vergoeding te huur en heeft vier slaapplaatsen (twee stapelbedden), een driepits gaskomfoor en een tafel met vier stoelen. Gebruik van douche en warm water is gratis. Zelf meenemen: pannetjes, borden, bekers, bestek, slaapzakken, en dergelijke. Ook in onze trekkershutten zijn huisdieren niet toegestaan.

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 4 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
RustigRustig

Contactgegevens en locatie

Loenhorsterweg 7c
6999 DT  Hummelo
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl