header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?






Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthouden



Klik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Bekerhof Groepsaccommodatie - Hunsel

 
GroepsaccommodatieGroepsaccommodatie

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Groepsaccommodatie Bekerhof Groepsaccommodatie in Hunsel Eerste extra afbeelding van Groepsaccommodatie Bekerhof Groepsaccommodatie in Hunsel Groepsaccommodatie Bekerhof is gelegen in het Midden-Limburgse plaatsje Hunsel.
Hunsel ligt aan de Belgische grens tussen drie winkelsteden Weert, Roermond en Maaseik, de Maasplassen en het ‘Witte Stadje' Thorn.
Kenmerkend voor het licht glooiend landschap rondom Hunsel zijn de hogere zandgronden met houtwallen en enkele beekdalen. Zo stroomt door Hunsel en langs de Bekerhof de Uffelse beek, die zijn oorsprong vindt in België.
De Bekerhof beschikt over 2 groepsaccommodaties:

De kleine accommodatie:

De kleine accommodatie is geschikt voor maximaal 30 personen.
De accommodatie heeft drie slaapkamers met stapelbedden. Twee slaapkamers beschikken over 8 bedden en een slaapkamer heeft 14 bedden. Matrassen en kussens zijn voorzien.
De accommodatie heeft een gecombineerde eet- en verblijfsruimte. Voor kleine groepen geeft deze combinatie meer gezelligheid doordat alle mensen zich in een ruimte begeven.
De ruimte is ingericht met een grote zithoek met televisie en acht tafels met stoelen.
De eet- en verblijfsruimte staat via een doorgeefluik in verbinding met de keuken.
De keuken is volledig ingericht voor zelfverzorging en is voorzien van vaatwasser, combimagnetron, groot koffiezetapparaat en een grote koelvrieskast. Koken kan op twee 4 pitsgasfornuizen. Verder zijn pannen, borden, kopjes, soepkommen, bestek, thermoskannen enzovoorts aanwezig.
De sanitaire voorzieningen bestaan uit twee gedeelten. Elk gedeelte beschikt over twee toiletten, een 2-persoons douche en twee wasbakken.

De grote accommodatie:

De grote accommodatie is ingericht voor maximaal 60 personen.
De accommodatie beschikt over vier slaapzalen met stapelbedden. Er zijn twee kamers met 14 bedden en twee kamers met 16 bedden. De bedden zijn voorzien van matrassen en kussens.
De accommodatie heeft een grote eetzaal die via een doorgeefluik verbonden is met de keuken.
De keuken is volledig ingericht voor zelfverzorging en is voorzien van vaatwasser, combi-magnetron, groot koffiezetapparaat en twee grote koelvrieskasten. Koken kan op twee gasfornuizen , een groot 6-pits hotelfornuis en een standaard 4 pits fornuis. Verder zijn pannen, borden, kopjes, soepkommen, bestek, thermoskannen, enzovoorts aanwezig.
De sanitaire voorzieningen zijn gesplitst in een vrouwen en mannen gedeelte. Beide gedeeltes beschikken over vier wasbakken. Het dames gedeelte heeft drie toiletten, een 1-persoons douche en een 3-persoons douche. De heren hebben drie urinoirs, twee toiletten en een 4-persoons douche.
De verblijfszaal (112 m2) is naast tafels en stoelen ingericht met een zithoek met televisie en tafeltennistafel. Deze ruimte biedt u uitstekende mogelijkheden voor binnenactiviteiten zoals spellenavond, feestje, toneelavond of gewoon gezellig samenzijn!

Achter de grote accommodatie bevindt zich een verhard terras met tuinmeubilair en verlichting.
Aan dit terras bevindt zich ook een omheind grasveld.
Tweede extra afbeelding van Groepsaccommodatie Bekerhof Groepsaccommodatie in Hunsel
Derde extra afbeelding van Groepsaccommodatie Bekerhof Groepsaccommodatie in Hunsel

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 90 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Gratis parkerenGratis parkeren
Viswater dichtbijViswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Beekstraat 9
6013 RV  Hunsel
Telefoon:   0475-565457
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl