header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Landschapspark Striks Erve - IJhorst

 
Bungalow, vakantiehuisBungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Landschapspark Striks Erve in IJhorst Eerste extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Landschapspark Striks Erve in IJhorst Landschapspark Striks Erve – een oase van rust

Een oase van rust, oogstrelende natuur, ouderwetse gezelligheid, moderne luxe en comfort; deze woorden schetsen de ambiance van Landschapspark Striks Erve in IJhorst.
U verblijft bij ons in knusse authentieke oud-Hollandse boerderijen, maar wel voorzien van de luxe en comfort die nodig zijn voor een ideale vakantie. Sommige zijn zelfs voorzien van een sauna!
Landschapspark Striks Erve ligt in het Reestdal, gelegen op de grens van Drenthe en Overijssel. Rondom het grensriviertje de Reest ligt een eeuwenoud beekdal met een heel eigen karakter.
In dit kleinschalige landschap bevinden zich hooilanden, akkertjes, heidevelden, bossen, landgoederen en monumentale boerderijen. Er komen bijzondere planten en dieren voor, waaronder de holwortel, dassen, reeën en niet te vergeten ooievaars.
Er is veel te beleven in het Reestdal! Mooie fiets- en wandelroutes, vele exposities en evenementen. Maar ook de omgeving biedt veel moois! Zo is een bezoek aan Giethoorn, het Vechtdal en de gezellige stad Meppel zeker een bezoek waard!

De woonboerderijen:

Het park telt totaal 44 knusse, authentieke oud-Hollandse boerderijtjes, liggend in brinkvorm. Hierdoor heeft iedereen veel ruimte om de woning, wat ook veel privacy geeft.
De 4- en 6-persoons woonboerderijen zijn voorzien van een rieten- of pannendak, hebben 2 of 3 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond en zijn volledig ingericht. De badkamer en apart toilet bevinden zich op de begane grond, waarbij de Comfort woning als extra een ligbad heeft, naast de douchecabine die er standaard in zit.
De woonkamer met open keuken is voorzien van alle comfort, zo zijn de meeste keukens voorzien van een vaatwasser en een combi-magnetron. De Comfort woning heeft als extra een open haard, houtkachel of sfeerhaard.
Op de bovenverdieping zijn er 1 of 2 slaapkamers aanwezig. Sommigen hebben een sauna, 2e toilet of extra wastafel(s) op de bovenverdieping.
Alle woningen zijn voorzien van gratis WiFi, wasmachine en droger, tuinmeubilair met parasol en een schuurtje voor de (elektrische) fietsen. Bij de woning is er parkeergelegenheid voor 1 auto.
Tweede extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Landschapspark Striks Erve in IJhorst
Derde extra afbeelding van Bungalow, vakantiehuis Landschapspark Striks Erve in IJhorst

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 6 personen
RustigRustig
Gratis parkerenGratis parkeren
Huisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan
Draadloos internetDraadloos internet
SaunaSauna
Bos dichtbijBos dichtbij
Meer dichtbijMeer dichtbij
Viswater dichtbijViswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Heerenweg 72
7955 PG  IJhorst
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl