header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Groene Wissel 208 Tsjerkepaed en Swalkpaed - IJlst

 
WandelrouteWandelroute

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Wandelroute Groene Wissel 208 Tsjerkepaed en Swalkpaed in IJlst Groene Wissel 208 Na 500m drukke weg wandelt u over een rustige en niet onaantrekkelijke asfaltweg in een uurtje tijd naar Abbega. Naast het terpkerkje van Abbega begint uw ruim twee kilometer lange tocht langs slootjes en dwars door weilanden over een historische kerkepad naar buurdorp Westhem. Onderweg wandelt u langs het kleine kerkje van Feytebuorren, de sleutel kunt u bij de ernaast wonende boer ophalen… Over de prachtige, hoge en rustige verharde Hissedijk gaat u op weg naar uw volgende weilandenavontuur, een “Swalkpaed”; over kades langs vaarten en langs menig slootje wandelt u door de weilanden naar Oosthem. Langs het Oosthemmermeer en weer die drukke weg van 500m gaat u terug naar het station. Het spreekt voor zich dat u stevige wandelschoenen aantrekt. In de weilanden zijn honden uitdrukkelijk niet toegestaan en onderweg is er geen horeca.

Afstand 15 km

Routebeschrijving

Wilt u de gehele route gratis downloaden? Klik dan door naar de website!

Groene Wissels zijn een initiatief van Wandelen in beeld (www.nlwandel.nl) en Wandelzoekpagina (www.wandelzoekpagina.nl).

Eigenschappen

GoedkoopGoedkoop

Contactgegevens en locatie

station IJlst Zuidwesthoekweg
8650 AA  IJlst
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl