header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

starstarstarstar Familiecamping De Molenhoek - Kamperland

 
Bijzonder overnachtenBijzonder overnachten

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Bijzonder overnachten Familiecamping De Molenhoek in Kamperland Eerste extra afbeelding van Bijzonder overnachten Familiecamping De Molenhoek in Kamperland Zoals de naam doet vermoeden mag u ervan uitgaan dat het huren van een vier- tot zes persoons Glitter & Glamour safaritent net dat beetje extra comfort biedt! Tot de inventaris behoren onder andere mooi afgewerkte whitewash steigerhouten meubelen. U mag hierbij denken aan een verrijdbaar keukenblok, een grote eettafel (200x80 centimeter) en bijbehorende banken om lekker aan de eettafel te kunnen zitten. Uw eigen spulletjes kunt u opruimen in de daarvoor aanwezige kast.

Luxe kamperen in Zeeland doet u in een Safaritent op Familiecamping de Molenhoek in Kamperland op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland! Uitgerust wakker worden doet u op één van de boxspring bedden, terwijl uw kinderen zich zullen vermaken op één van de Safari stapelbedden. Voor een heerlijk ontbijt raden wij u onze ontbijtservice aan: een goed gevulde mand met knisperende broodjes en diverse soorten beleg. Na het ontbijt of tijdens de Bobo kidsclub kunt u heerlijke relaxen in één van de aanwezige lounge stoelen op de vlonder voor de safaritent!

Om het campinggevoel compleet te kunnen ervaren mag u met uw gezinsleden in één van onze sanitairgebouw, gebruik maken van bijvoorbeeld de disco douches of de familiedouche. Een douchemunt per persoon per dag is inbegrepen.

Misschien goed om te weten is dat er naast de ontbijtservice, ook een boodschappenservice aanwezig is. Het blijft immers luxe kamperen op een Glamping in Zeeland! Ook een digitenne (KPN) tv-pakket, een welkomspakket, een schoonmaakpakket, een Bobo pakket of een baby/dreumes pakket behoren tot de mogelijkheden om uw verblijf in Zeeland extra te veraangenamen.

U leest het goed, wij proberen voor net dat beetje extra glitter & glamour te zorgen, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw welverdiende vakantie in Kamperland op het Zeeuwse eiland Noord-Beveland!

Extra informatie:

Huisdieren zijn niet toegestaan in onze Glitter & Glamour Safaritenten. Bedlinnen, dekbedden en kussens zijn aanwezig, handdoeken mag u zelf meebrengen.

Huurperiode in mei, juni, september, oktober: Weekend: aankomst vrijdag na 15.00 uur, vertrek voor maandag 10.00 uur / Midweek: aankomst maandag na 15.00 uur, vertrek voor vrijdag 10.00 uur / Week: aankomst vrijdag na 14.00, vertrek vrijdag voor 10.00 uur.

De huurperiode in juli en augustus Week: aankomst zaterdag na 15.00 uur, vertrek voor zaterdag 10.00 uur.
Tweede extra afbeelding van Bijzonder overnachten Familiecamping De Molenhoek in Kamperland
Derde extra afbeelding van Bijzonder overnachten Familiecamping De Molenhoek in Kamperland

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 6 personen
KindvriendelijkKindvriendelijk
TienervriendelijkTienervriendelijk
RolstoelvriendelijkRolstoelvriendelijk
Strand dichtbijStrand dichtbij
ZwembadZwembad
Gratis parkerenGratis parkeren
Meer dichtbijMeer dichtbij
Viswater dichtbijViswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Molenweg 69a
4493 NC  Kamperland
Telefoon:   0113-371202
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl