header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

starstarstarstar Familiecamping de Molenhoek - Kamperland

 
KamperenKamperen

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Kamperen Familiecamping de Molenhoek in Kamperland Eerste extra afbeelding van Kamperen Familiecamping de Molenhoek in Kamperland Familie camping de Molenhoek is een gezellige 4 sterren familiecamping op het Zeeuwse Noord-Beveland van 9,5 hectare groot.

Tijdens uw vakantie op onze camping hoeft u zich geen moment te vervelen. Zo is er de mogelijkheid om fietsen en skelters te huren, waarmee u vanuit onze zeer centrale ligging leuke dagtochtjes kunt maken. Geen zin om te koken of zin in een drankje? U bent van harte welkom in ons restaurant, onze snackbar en de bar.

De kampeerplaatsen:
Onze kampeerplaatsen zijn verdeeld in veldjes. De veldjes zijn omringd door bomen en hagen, met andere woorden: Met de neus in de wind en toch heerlijk beschut. Wij bieden u diverse kampeermogelijkheden;

Basicplaats: De basiskampeerplaatsen zijn minimaal 80m² groot en beschikken over 6 Ampère stroom. Er wordt een auto op de basic kampeerplaatsen toegestaan.

Comfortplaats: De comfortkampeerplaatsen zijn minimaal 90m² groot en beschikken over 6 Ampère stroom, een kraantje en waterafvoer.Er wordt een auto op de comfort kampeerplaatsen toegestaan.

Trekkerplaats: De trekkersplaatsen zijn voor de sportievelingen (fietsers en wandelaars) onder ons en variëren in grote afhankelijk van beschikbaarheid zijn er trekkersplaatsen met en zonder stroom te verkrijgen. Op de trekkersplaatsen worden geen auto's toegestaan.

Groepsveld: Familie reünie, bedrijfsuitje of een weekendje weg met de vereniging ook dat is mogelijk op familie Familie camping de Molenhoek, u boekt het groepsveld al vanaf € 6,50 per persoon per nacht vanaf 20 personen.
Tweede extra afbeelding van Kamperen Familiecamping de Molenhoek in Kamperland
Derde extra afbeelding van Kamperen Familiecamping de Molenhoek in Kamperland

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Strand dichtbijStrand dichtbij
ZwembadZwembad
Gratis parkerenGratis parkeren
Huisdieren toegestaanHuisdieren toegestaan
Meer dichtbijMeer dichtbij
Viswater dichtbijViswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Molenweg 69A
4493 NC  Kamperland
Telefoon:   0113-371202
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl