header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Familiepark Netl de Wildste Tuin - Kraggenburg

 
Attractie, PretparkAttractie, Pretpark

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Attractie, Pretpark Familiepark Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg Eerste extra afbeelding van Attractie, Pretpark Familiepark Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg Familiepark Netl de Wildste Tuin Netl de Wildste Tuin biedt jou een familiepark van 90 voetbalvelden groot met een mega speeltuin, wilde tuinen, stranden, avontuurlijk speellandschap, sportfaciliteiten, camping en nog veel meer.

Mega Natuur Speeltuin

Netl de Wildste Tuin heeft een mega natuur speeltuin vol attracties waar kinderen de natuur ontdekken en ze vrij kunnen scharrelen, ravotten, kliederen en klimmen. Wil je lekker met zand en water spelen, klimmen en klauteren, bijen en vlinders bewonderen, racen op de dubbele kabelbaan, glijden van de modderglijbaan, door bamboejungle sluipen of schommelen op de hoogste duin? Het kan hier allemaal! Trek vooral niet je mooiste kleren aan, want wilde kinderen worden hier natuurlijk vies en nat! Op het strand zijn buitendouches en omkleedhokjes aanwezig.

Obstacle Parcours

Op Netl de Wildste Tuin is een echt Obstacle Parcours van ruim 4 km lang met uitdagende hindernissen, midden in de natuur. Voor je eigen training, wedstrijdelement of teambuilding.

Camping de Wildste Tuin

Netl de Wildste Tuin heeft 2 kampeerterreinen, zoek je plekje en plant je tentje. Op de aangewezen gebieden in het ruige natuurgebied van Netl. Tijdens je vakantie is het park met het Avontuurlijk Speellandschap, Obstacle Parcours en de vele ander faciliteiten, jouw achtertuin! De kampeertarieven zijn aantrekkelijk en overzichtelijk en in het laagseizoen hanteren we 7 = 5 en 4=3 (nachten kamperen/nachten betalen)..

Strand, Paviljoen en zwemwater

De stranden van Netl de Wildste Tuin liggen beschut tussen het duinlandschap waardoor het snel aangenaam is. Van kwallen bij oostenwind heb je natuurlijk geen last en het water is zoet. Netl is een officiële zwemlocatie en het water wordt in het seizoen tweewekelijks gecontroleerd. Lekker eten en drinken doe je in het gezellige Strandpaviljoen met ruim terras en panoramisch uitzicht. Hier proef je de sfeer van Netl: ontspannen en smaakvol. Je bent er het hele jaar door welkom, als badgast, wandelaar, lounger en golfer.

Kijk voor actuele openingstijden en entreeprijzen op onze website.
Tweede extra afbeelding van Attractie, Pretpark Familiepark Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg
Derde extra afbeelding van Attractie, Pretpark Familiepark Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Geschikt voor feestenGeschikt voor feesten
Gratis parkerenGratis parkeren

Contactgegevens en locatie

Leemringweg 19
8317 RD  Kraggenburg
Telefoon:   0527-203043
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl