Aanbiedingen Eropuit prijs Contact Nieuwsbrief Adverteren
Inloggen bij Eropuit in Eigen Land

U bent aangemeld bij Eropuit in Eigen Land

Niet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Buitenhuis de Butensprong - Lippenhuizen

Bungalow, vakantiehuis

Beschrijving

Buitenhuis de Bûtensprong is een luxe vakantiewoning met een prachtig uitzicht. Het huis ligt in het beekdal van het Koningsdiep, in Zuid-Oost Friesland (Friese Wouden), heel rustig aan een landweggetje dat overgaat in een bospad.
Dit nieuwe huis ligt in een eeuwenoud gebied, direct aan wandel en fietspaden door de Beetsterzwaagse bossen en Lippenhuisterheide. Ook vlakbij bijv. het veenlandschap de Deelen, de Opsterlandse Compagnonsvaart, het parklandschap Oranjewoud.
In de directe omgeving zijn veel prima restaurants, galeries, musea, beeldentuinen, antiekwinkels, leuke plaatsen om te winkelen, mogelijkheden voor vaartochten, kinderboerderij, etc..

Vakantiewoning

Het huis ligt achter op ons terrein, aan eigen pad, heel vrij, met veel buitenruimte, terrassen, overdekt terras, grenzend aan sloot en weiland, met vrij zicht over het land naar bos en heide. Comfortabel goed geïsoleerd huis, 100 m2, goed, gezellig royaal ingericht. Woonruimte met véél glaswanden, om mee te kunnen leven met de natuur. Ruime eethoek en zithoek. Tv, cd-speler, boeken. Vloerverwarming. De open, luxe keuken heeft vijf gaskookpitten, combi-oven, afwasmachine, koelkast.
Er zijn twee slaapkamers, elk met twee goede bedden en openslaande deuren. Er is een leuke slaapzolder, met twee-persoonsbed. Apart toilet. Mooie badkamer met tweede toilet, ruime inloopdouche, dubbele wastafel. Met uitzondering van de slaapzolder (met steile trap) is alles gelijkvloers en drempelloos.

Eigenschappen

Max 6 personen
Vanaf 395 euro
Kindvriendelijk
Rustig
Rolstoelvriendelijk
Groepen toegestaan
Gratis parkeren
Huisdieren toegestaan
Draadloos internet
Bos dichtbij
Viswater dichtbij

Contactgegevens en locatie

Bûtewei 53
8408 JD  Lippenhuizen