header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

't Trefpunt - Made

 
HotelHotel

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Hotel 't Trefpunt in Made Eerste extra afbeelding van Hotel 't Trefpunt in Made Hotel 't Trefpunt staat op een mooie locatie aan het Raadhuisplein in Made. Ons ***sterren hotel beschikt over 36 hotelkamers.

Omgeving

De bushalte vindt u op slechts 50 meter van uw verblijf en de bus brengt u in korte tijd naar Breda. Ga de ‘Voortuin van de Biesbosch’ ontdekken en fiets door het buitengebied, langs de landerijen, over de dijken en door langgerekte lintdorpen. Onderweg kunt u de streekproducten uitproberen bij de lokale ondernemers.
Voor de wandelaars zijn er diverse mooie routes in de Biesbosch, die beginnen vanuit het bezoekerscentrum. Zo wandelt u richting De Worp, waar rust, natuur en de sfeer van vroeger nog aanwezig zijn. De tocht leidt u door het ongerepte bos van De Worp, naar het schilderachtige Drimmelen en de aangrenzende polder.

Winkelliefhebbers komen aan hun trekken in Made, Terheijden, Lage Zwaluwe of Breda. Voor de cultuurliefhebbers zijn er vele bezienswaardigheden in Gorinchem en Breda te ontdekken. Volg de Poëzieroute door Gorinchem langs 39 gedichten en tekstfragmenten, die geschilderd zijn op muren, bevestigd op paaltjes of verwerkt in het trottoir. Bekijk daarna een deel van de ruim tweehonderd rijksmonumenten binnen de oude stadsmuren.
Bezoek in Breda de Hip Ambacht, de negen straatjes van de stad, waarin jonge ondernemers hun ambachten uitoefenen in oude panden.
Tweede extra afbeelding van Hotel 't Trefpunt in Made
Derde extra afbeelding van Hotel 't Trefpunt in Made

Eigenschappen

KindvriendelijkKindvriendelijk
RolstoelvriendelijkRolstoelvriendelijk
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Gratis parkerenGratis parkeren
Draadloos internetDraadloos internet

Contactgegevens en locatie

Raadhuisplein 1a
4921 ZJ  Made
Telefoon:   0162-684000
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl