header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Landschapscamping Het Veentieshof - Mantinge

 
KamperenKamperen

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Kamperen Landschapscamping Het Veentieshof in Mantinge Eerste extra afbeelding van Kamperen Landschapscamping Het Veentieshof in Mantinge Het Veentieshof is een minicamping met een landschappelijk karakter, gelegen aan de rand van het dorpje Mantinge, op een prachtige locatie in het hart van de ‘Drentse Hooglanden’.
Onze camping biedt een prachtig uitzicht op het natuurgebied ‘Mantingerzand’ en ligt in een afwisselend landschap van velden, bos, heide en leuke dorpjes.
Een heerlijke plek om vanuit te gaan fietsen, wandelen, of ……. van de rust genieten, die hier nog volop aanwezig is. Ook de nachten zijn hier nog echt donker, wat iedere keer weer fascineert.
Kortom, echt een camping voor de rust - en natuurliefhebber.

De Camping

Onze camping is voor gezinnen met kinderen niet geschikt. Een kind hoort vrijuit te kunnen spelen, en dat is met de doelstelling van onze camping niet mogelijk.
In april 2013 hebben wij nieuwe apparatuur aangeschaft waardoor er nu op alle kampeerplaatsen draadloos internet (WiFi) beschikbaar is. Hier kunt u gratis gebruik van maken.

Wij hebben ervoor gekozen om zeer ruime kampeerplaatsen te creëren, niet in een ‘straatje’ of ‘op een veldje’, maar speels verdeeld over het terrein en de boomgaard.
Plaatsen met een heerlijk vrij gevoel en een mooi uitzicht over de velden naar het Mantingerzand. Zo heeft iedere plaats zijn eigen unieke karakter.
Alle plaatsen zijn voorzien van een elektriciteitsaansluiting die naar behoefte op 4 of 6 ampère geschakeld kunnen worden.

Voorzieningen

Achterin de boerderij en onder de overkapping zijn de sanitaire voorzieningen ondergebracht. Deze bestaan uit: twee douches, drie toiletten, één urinoir, twee wastafels met warm en koud water en één wastafel met alleen koud water. Tevens is er een stortplaats voor uw chemisch toilet.
Onder de overkapping vindt u een afwasgelegenheid met warm en koud water, spoel/stortbak, koelkast en centrifuge voor algemeen gebruik.
U kunt vrij gebruik maken van het warme water van de douches en de afwasgelegenheid.
Tevens bevindt zich onder de overkapping een knus zithoekje met volop informatie over de omgeving.

Onze camping is geopend van 15 april tot 1 oktober.
Wij verhuren geen vaste seizoenplaatsen.
Om het landschappelijke karakter van de camping te behouden, hebben we aan de buitenkant van het terrein een parkeerplaats gemaakt voor de auto’s van onze gasten.
Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken.

U bent van harte welkom.
Tweede extra afbeelding van Kamperen Landschapscamping Het Veentieshof in Mantinge
Derde extra afbeelding van Kamperen Landschapscamping Het Veentieshof in Mantinge

Eigenschappen

RustigRustig
Gratis parkerenGratis parkeren
Draadloos internetDraadloos internet
Bos dichtbijBos dichtbij

Contactgegevens en locatie

Mantingerdijk 1
9436 PN  Mantinge
Telefoon:   0593-552289
Mobiel:   06-11252867
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl