header image
Kies een provincie
Kies een streek
Kies een plaats
Hoe wilt u slapen?
Wat wilt u doen?
Wat wilt u eten?


Zoek direct
Eropuit in Eigen Land Facebook
Mijn Eropuit in Eigen Land
Gebruikersnaam

Wachtwoord
Wachtwoord onthoudenKlik hier indien u uw wachtwoord bent vergeten.
Heeft u nog geen account?
Klik hier om er een te maken

Niet wat u zoek? Bekijk de alternatievenNiet wat u zoekt? Bekijk de alternatieven

Gebruik de knop hierboven om een lijst met alternatieven te bekijken of gebruik de onderstaande knoppen om door deze lijst met alternatieven te bladeren.

Hotel Groot Welsden - Margraten

 
HotelHotel

Beschrijving

Vergrote afbeelding van Hotel Hotel Groot Welsden  in Margraten Eerste extra afbeelding van Hotel Hotel Groot Welsden  in Margraten

Tweede plaats Eropuit in Eigen Land Prijs 2018-2019 in de categorie "Beste Hotel"

Tweede plaats Eropuit in Eigen Land Prijs 2017-2018 in de categorie "Beste Hotel"

Tweede plaats Eropuit in Eigen Land Prijs 2016-2017 in de categorie "Beste Hotel"

Winnaar Eropuit in Eigen Land Prijs 2015-2016 in de categorie "Beste Hotel"

Winnaar Eropuit in Eigen Land Prijs 2014-2015 in de categorie "Beste Hotel"

Ultiem genieten en ontspannen in authentieke stijl.
Hotel Groot Welsden is prachtig gelegen op het Plateau van Margraten, centraal in het Zuid Limburgse Heuvelland. Overnachten in dit hotel is wakker worden van de fluitende vogels.
Het gelijknamige kleine gehucht is omringd door een ver uitgestrekt gebied met fruitbomen en landbouw, maar centraal ten opzichte van de omliggende steden zoals Valkenburg (5 km), Gulpen (6 km), Maastricht (10 km) en Aken (23 km).
Een ideale uitvalsbasis voor wandelen en fietsen, hier kan men nog onbezorgd genieten van de natuur. Op 30 autominuten van het hotel zijn een zestal golfbanen gelegen, op de allermooiste plekken in Zuid-Limburg , België en Duitsland. Waar je ook voor gaat; de knusheid, gemoedelijke sfeer, rijke historie en het fenomenale landschap; dat is waar een nachtje Zuid-Limburg voor staat.

Vanuit het Hotel zo het Heuvelland in wandelen, uitdagende fietsroutes volgen of mountainbiken. Of steden bezoeken zoals als Aken, Maastricht of Luik bezoeken
De centrale ligging van Hotel Groot Welsden in de Euregio is zowel een begrip voor actieve rustzoekers, die stilte en ongerepte natuur zoeken, als ook voor hen die historie en cultuur weten te waarderen. Benut als gast het beste van twee werelden: rustig en landelijk gelegen, vlakbij bruisende steden, cultuur en geschiedenis. Geniet te voet, op de fiets of mountainbike, brommer of scooter van de schitterende uitzichten en het glooiende landschap. Holle wegen, riviertjes, watermolens, kastelen, mergelgrotten, musea en vakwerkhuizen, ze wachten uitnodigend op u.
Proef de vruchten van onze Bourgondische cultuur. Ontdek de rijke historie van Zuid Limburg. Breng een bezoek aan de Amerikaanse Begraafplaats van Margraten, aan de Gaia Zoo te Kerkrade, of aan Snow-World in Landgraaf. Of ontspan een dag heerlijk bij Thermae 2000 in hun warme thermale baden met water uit eigen bron, bubbel in de whirlpools en ontspan in de vele sauna's en stoombaden. Vergeet alle dagelijkse beslommeringen in de buitenlucht tijdens een golfcourse op een van de 7 interregionale golfbanen op 5-30 autominuten afstand van ons hotel.
Wij gunnen u een bezoek aan Zuid Limburg waar u helemaal tot rust komt en op uw gemak kunt genieten van al het moois dat deze streek te bieden heeft.
Tweede extra afbeelding van Hotel Hotel Groot Welsden  in Margraten
Derde extra afbeelding van Hotel Hotel Groot Welsden  in Margraten

Eigenschappen

RustigRustig
Groepen toegestaanGroepen toegestaan
Draadloos internetDraadloos internet

Aanbieding Hotel Groot Welsden in Margraten

Aanbieding in Maart, April en Juni 2021

Bij een rechtstreekse reservering via onze eigen website ontvangen de gasten vanaf 3 overnachtingen 10% korting op overnachting inclusief uitgebreid ontbijt
Dit geldt in de maanden maart, april en juni 2021, niet in combinatie met andere aanbiedingen

Contactgegevens en locatie

Groot Welsden 27
6269 ET  Margraten
Telefoon:   043-4581394
https://www.facebook.com/EropuitInEigenLand
https://twitter.com/eropuitinnl